[]

Buzdolabu tavsiyesi? marka olarak...

annemlerin 21 yaşındaki emektar buzdolabı bozuldu. bosch yetkili servisi orjinal parçaların bulunmadığını belirtti kısaca ekonomik ömrü doldu dedi.

şimdi dolap bakmaya başladık

profilo: bosch siemens ile aynı bantta üretim yapıldığı hemen hemen aynı kalitede olduğu ve bosch servisinin hizmet verdiğini duydum. kalite olarak bosch kalitesinde mi gerçekten?

arçelik ve beko : şuan ki kalite nasıl? çevremde arçelik'ten kötü bahseden pek yok gibi.

vestel konusunda çok olumsuz yorum var, 9 yıldır kullanıyorum motor gürültüsü dışında şikayetim yok nazar değmesin... 21 yıllık bosch dolapta elektronik gösterge paneli varken benim dolap gösterge paneli vs elektronik aksam yok tabi :) şuan ki durumunu bilemedim?

tavsiyelere açığım...

 
Arçelik +1


  • since1907  (30.09.20 20:48:12) 
Yeni arcelik buzdolaplarinda hep problemler duyuyorum cevremden ama en azindan parcasi ucuz


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.09.20 20:52:22) 
samsung


  • ankarakecisi  (30.09.20 20:57:44) 
Beko


  • the coon  (30.09.20 21:25:30) 
Beko


  • giovanne  (30.09.20 23:19:45) 
"profilo: bosch siemens ile aynı bantta üretim yapıldığı hemen hemen aynı kalitede olduğu ve bosch servisinin hizmet verdiğini duydum. kalite olarak bosch kalitesinde mi gerçekten?"

kalite olarak hiçbir farkı yok. şimdi bunu yazdım diye buradakiler inanmayacak ama birebir aynı malzeme ve alt komponentler ile üretiliyor. profilo, bosch ve siemens arasındaki fiyat farkının sebebi marka değeridir.
  • himmet dayi  (01.10.20 01:09:20) 
Arçelik ve Beko’dan uzak durun. Yoksa benim gibi Tüketici Hakem Heyeti’nde çözüm aramaya çalışabilirsiniz.

bosch ya da -fiyatı daha cazipse- profilo bakmanızı tavsiye ederim.
  • gradacion  (01.10.20 09:32:51) 
Ekonomik ve kaliteli olsun diyorsanız BEKO.
Ekonomik sıkıntım yok diyorsanız Bosch, Siemens

  • t3hn0  (01.10.20 11:23:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.