[]

Baskasini terketmeyle baslayan iliskiler

A kisisi en az 1 senedir beraber oldugu B kisisinden ayriliyor ve kisa bir süre icinde (ilk 1 hafta icinde mesela) daha önceden tanidigi C kisisiyle beraber olmaya basliyor.

Sorularim sunlar:

- Siz böyle bir hikayede A, B veya C kisilerinden biri oldunuz mu? Olduysaniz bu durum yasanirken neler hissettiniz?

- Böyle bir hikayeye yakin taniklik ettiniz mi (yakin arkadasiniz A, B veya C kisilerinden biri oldu mu?). Böyle olaylara bakis aciniz nedir? Bu hikayedeki insanlar (özellikle A ve C) mutlu olabildiler mi? Oldularsa, bu mutlulugu hakettiler, iliskilerinin bu sekilde baslamis olmasi onlar hakkindaki yargimi negatif yönde degistirmedi, dogal karsiladim diyebildiniz mi?

 
A oldum. Gerçi ben C kişisi için ayrılmadım, tam ben C kişisi için B kişisinden ayrılmayı düşünürken başka bir sebepten B kişisi benden ayrıldı, belki onun da bir C kişisi vardı belki yoktu bilemiyorum, umrumda da değil asgdasd. Zira bizim ilişkimiz zaten çok toksikti, defalarca ayrılmaya çalışmış ama duygusal şiddet gördüğüm için kopamamıştım. C kişisinin hayatıma girdiği esnada benim B kişisiyle birlikte olmam sadece bana kopabilme gücünü verdi. Yoksa hayatımda biri olsa da olmasa da ben C'yle olurdum. Benim için o kadar doğru insan o ki hiçbir etik yükün altında hissetmiyorum. Evli olsam yine boşanır C'yle olurdum asdgassa. Hayat gerçekten ruh eşim diyebileceğiniz birini bulduktan sonra ama etik olur mu diye düşünmek için çok kısa.

He bir de B kişisi olmuştum ama çok eskiden. Lise aşkı olduğu için şu an bahsetmek bile komik geliyor sanki ciddi bir şeymiş gibi asghdasd.
  • love my way  (30.09.20 19:12:12) 
ABC hepsi oldum. Gözlemim karmaya inanıyorsan şöyle bi kanı çıkar: bu tip ilişkiler hak ettiği şekilde devam ediyor. Birini terk edip başkasıyla birlikte olabiliyorsan he şey kötü olabilir çünkü insan neyse ilişkileri de o oluyor. Ama inanmıyorum böyle şeylere zaten seyrinde her şey de diyebilirsin


  • olaylar olaylar  (30.09.20 19:41:24) 
Oldum. Biriyle tanistim. Bana iliskisinin fiilen bittigini, kritik donemde oldugundan resmi olarak bitiremedigini soyledi. Bitir oyle gel dedim, hatta arada resmen sevgili olunmayan ama cok yakinlasilan sacma bir 1 hafta oldu.

1 sene sonra soz konusu kisi benle iliskisini bitirdi. Surekli suphelendigim ama kardesi gibi oldugunu soyledigi bir eleman vardi. Onunla baslayip evlendiler.

Yillar sonra kolunda yeni sevgilisi varken karsilastim. Evlendigi elemanla bosanma surecindelermis.

Ilk ayrilik doneminde kendimi cok feci dagitmistim. Tartistigim arkadaslarim sonucta sen de ayni hatayi baskasina karsi yaptin, sana yapilinca ne sinirleniyorsun dediklerinde biraz kendime geldim. Yillar sonraki karsilasmada o kadar bir sey hissetmedim ki sadece soyle bir inceleyip "hmm goguslerini kucultturmus galiba" diye dusunup yola devam ettim.
  • cleric  (01.10.20 14:21:34 ~ 14:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.