[]

kota hesaplama

evde 7-8 aygıt kablolu ya da kablosuz internet kullanıyor.

ay sonu toplam ne kadar download yaptığımı hesaplayabileceğim bir program var mı? tek makinenin değil de tüm internet trafiğini hesaplayacak, modem üzerinden böyle bir şey yapmak mümkün mü?


 
internet servis sağlayıcısının sitesinde kullanım bilgileri oluyor


  • nahtoderfahrung  (29.09.20 22:13:07) 
bazı modemler bunu hesaplıyor ama esas olan iss tarafındaki kayıtlardır.

genelde online işlemler'de kota ya da aylık kullanım vs gibi başlıklar altında bulunurlar. bazıları gün gün de kullanım hatta saat saat kullanım gösterir. iss'ye bağlı tabi yasal olarak saat saat göstereceksin diye bir zorunluluk yok.
  • ozdek  (29.09.20 22:16:09) 
arkadaşlar, iss ye güvenmediğim için zaten kendim hesaplayayım diyorum, adam bana diyor 100gb doldu, nerden bileceğim 100gb doldu gerçekten, ek paket yükle diyor para alıyor, kafasına göre hesaplıyor yani kotayı. ben de kendim hesaplayıp mahkemeye başvuracağım.


  • mkaya  (29.09.20 22:17:24) 
ağdaki her cihaza kota programı yükleyeceksiniz. bazı modemlerin arayüzü bunu hesaplıyor gerçi.


  • false pretension  (29.09.20 22:26:30) 
Bazı modemler istatistik tutuyor baktım benim modem de tutuyormuş

en altta aylık kullanım yazıyor
i.ibb.co

Modem Asus AC-51
  • nahtoderfahrung  (29.09.20 22:28:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.