[]

oda aydınlatması

evde standart fakir aydınlatması olarak tepede tek bir ışık var. akşam hava kararınca açınca rahatsız oluyorum. ev ışıl ışıl. özellikle çalıştığım odada biraz daha loş, yumuşak bir ışık olsun istiyorum. neler yapabilirim?

çalışma lambası olarak şöyle bir şey alayım diyorum. başka neler yapılabilir? toptan elektrik tesisatının değişmesi mi gerek?

www.trendyol.com

bir de sizce beyaz ışık mı iyidir sarı ışık mı? sarı ışık daha çok gibi ama aynada kendime bakınca insanın rengini de değiştiriyor. :d

 
Tepe lambası yerine sadece bunu açarsan çok yetersiz kalır sanki. Bence lambader almalısın. Bir de elektrik tesisati ile bir işin yok ki. Lambayı degistirsen bile olur hani dereceleri oluyor ya onların da.

Ben beyaz ışık seviyorum. Sarı icimi bayiyor.
  • elorelia  (29.09.20 15:35:44) 
ampülü değiştir, şu yeni çok fonksiyonlu led'lerden al. uzaktan kumandalı falan olanlardan. hem beyaz ışık, hem sarı ışık veriyor. ışığı ister ışıl ışıl yapabiliyorsun, ister yumuşak yapabiliyorsun.


  • co2s2  (29.09.20 15:50:56) 
Lambader, warm white ya da soft sarı ışık


  • sarcophagus  (29.09.20 16:25:19) 
senin çözümün lambader. en ucuzundan al geç


  • insomniac  (29.09.20 16:36:25) 
Çalışma lambasından beklentini bilemiyorum ama gösterdiğin lambayı çizim, boyama vs yaparken daha iyi görebilmek için çalışma kağıdının üstünde
kullanıyorum.
Masa lambası olarak yeterli olmayabilir.
  • epitaf  (29.09.20 17:31:09) 
@epitaf ders vs. çalışırken, kitap okurken masayı aydınlatmak için kullanıcam onu. yeterli olur mu?


  • black mamba  (29.09.20 17:46:11 ~ 17:46:28) 
yeterli olur ama led beyaz ışık bu. biraz gözü yoruyor onu söyleyeyim. yoksa tek kitap okumak için yeterli. iki tane açarsan yetmez.


  • sarcophagus  (29.09.20 20:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.