[]

Nerden gideyim(acil)

Tam Burdur Isparta yol ayrımındayım. Antalya'ya gidiyorum. Geze geze gidiyorum fakat gereksiz yerlere de uğramak istemiyorum.Görecek yerler bakımından hangi yolu tercih etsem, Burdur üzeri mi, ısparta üzeri mi? Eğirdire gitsem mi? Vakit kaybı mı? Ya da hiç vakit kaybetmeden direk Antalya mı yapıyım? Salda'ya gidiyim mi?




 
eğirdir sessiz sakin göl sahili kasabası. girişindeki stelvio pass misali kıvrak virajlar, sivritepe manzarası ve yamacına devasa işlenmiş GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ yazısı ilk görüşte etkileyecek cinsten şeyler. gölün en ucuna doğru cunda adası girişi gibi dar bir geçişten sonra ileri gidilince balıkçılar var, kremitte güzel balık yapıyorlar, fiyatlar da nispeten uygun. bunun dışında bir olayı yok.


  • onemoremile  (29.09.20 10:27:38 ~ 10:31:48) 
burdur üzerinden giderseniz merkezde burdur müzesini gezip sonra bi şiş yedikten sonra antalyaya doğru devam ederken insuyu mağarası ve sagalassosa uğrayabilirsiniz. insuyu yol üstü geçerken uğranacak bir yer ama antik kent seviyorsanız sagalassos hayli vaktinizi alır.

ısparta yolunu pek bilmiyorum ama oradan giderseniz karacaören barajına uğrayabilirsiniz. güzel bir doğa manzarası var. eğirdir gölünü ziyaret edeli uzun zaman oldu, pek bir olayı yoktu diye aklımda kalmış.
  • nrmnm  (29.09.20 10:32:21 ~ 10:32:51) 
sen direkt in hacım antalya'ya. yani 20 senedir geçerim ordan 1 kere benzin almaya bile inmedim oralarda.


  • duster  (29.09.20 10:50:10) 
nrmnm+1
eğer ilgi alanınıza giriyorsa burdur müzesi, insuyu mağarası (eskiye göre çok azalmış suyu çok üzüldüm ama yine de güzel), sagalassos (en çok aşk duyduğum antik kentlerden biridir).

ama ilgi alanınız değilse uzatmayın hiç yolu, antalyada gezersiniz.
  • Phoebe  (29.09.20 10:55:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.