[]

Azerbaycan bize yardım eder miydi?

Aynı durumda olsak sizce bir yardım eder miydi azerbaycan?




 
Bence etmezdi. Ama bak İsrail ederdi, bundan eminim.


  • eazy  (29.09.20 00:16:52) 
azerbaycanın eti ne butu ne ki yardım etsin :)


  • candide  (29.09.20 00:17:53) 
bence etmezdi. şu milletteki azerbaycan güzellemelerine hastayım. yok kardeş ülke, yok bilmem ne. nereden kardeş oluyoruz anlamadım ki. bir ben bir şey hissetmiyorum herhalde bu ülkeye karşı.


  • nothing in my way  (29.09.20 00:23:14) 
  • ankarakecisi  (29.09.20 00:37:30) 
kardeş dedi türkiye ama kktc tanımadı.güçsüz bi ülke çok şey beklememek lazım


  • ShadowOfMoon  (29.09.20 00:42:46) 
candide+1

Azeriler tuy siklet, Ermeniler de oyle. Rusya'nin onlerine koyduklari kumda oynuyorlar.
Azerilerin sikleti bizi hicbir beladan kurtarmaya yetmez.
  • cooperr  (29.09.20 00:50:35) 
Kurtuluş savaşında etmişti. Şimdi de eder.


  • mutlu yillar sana  (29.09.20 08:16:52) 
ederlerdi. en azından maddi yardımda bulunulurdu. gaz petrol


  • merkep gibi adam  (29.09.20 10:19:28) 
Soruyu soran arkadaşa da, etmezdi diyenlere de Arif Aşırlı'nın Nargin adlı kitabını okumalarını, Nargin Adası konusunu araştırmalarını öneririm.
Ama bugün Hurraa Ermenistanla savaşalım diyenler dün Yunanistan için aynı şeyi söylüyorlardı. İkisi de düşmansa birine arkanı dönmen gerekecek ve düşmana arkanı dönersen bir tarafını kaybedersin.
Bu devirde savaşlar diplomasiyle yapılıyor. Bunun bilincinde olmak gerek ve biz bu konuda çok geriyiz.
  • Mirket  (29.09.20 11:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.