[]

yüksek çözünürlüklü web resimini aynı çözünürlükte indirmek

Web tapu sitesine covid nedeniyle projeleri online olarak yüklüyorlar. Devasa paftaları taramışlar sisteme koymuşlar. zoom yaptıkça netleşiyor ancak bu sefer de kat planları tek bir sayfaya sığmayacak şekilde çıkıyor.


ekran görüntüsü alarak bilgisayarıma indirmeye çalıştım, bana tek bir kat planı da yeterli esasen ama bir kat planı okunabilecek şekilde bir sayfaya sığmıyor. sağ tıkla resimi kaydet dediğimde o anda ekranda ne kadarı varsa ve ne kadar net gözüküyorsa o kadarını indiriyor.

yani kısacası ekrana sığmayacak çözünürlükte bir resim yüklemişler siteye. zoom tuşuna bastıkça yaklaşıp detayları görebiliyoruz. uzaktan sağ tıkla resmi kaydet dediğimde düşük çözünürlükte kaydediyor. yaklaşıp detayları görebildiğim şekilde resmi kaydet dediğimde ise sadece zoom yaptığım alanı kaydediyor. bana tamamı yüksek çözünürlükte lazım.

sorum şu: bu resimin tamamını en zoom yapılmış şekilde bir çözünürlükte nasıl indirebilirim.




saçma oldu biraz anlatım ama umarım anlatabilmişimdir.

 
dışarıdan birisinin bu linke erişimi varsa linki atabilir misiniz? yoksa e-imza gibi bir şeyler mi istiyor. lazyloading kullanıyolarsa en yüksek çözünürlüğün olduğu görselin linki kaynak kodun içerisinde vardır.

bunun dışında bazı tarayıcı eklentileri scroll yaparak ekran görüntüsü alıyor ama aşağı yukarı yapan var sağa sola da yapan var mı bilmiyorum
  • nahtoderfahrung  (28.09.20 21:40:46 ~ 21:45:02) 
maalesef sisteme giriş için eimza bir şeyler istiyor.


  • syozkn  (28.09.20 21:42:01 ~ 21:42:46) 
chrome kullanıyorsanız aşağıdaki eklentiyi dener misiniz,
chrome.google.com

  • nahtoderfahrung  (28.09.20 21:44:57) 
@natho maalesef şimdi denedik siz yazınca ama yine sadece ekrandaki görüntüyü kaydediyor ütm seçeneklerde


  • syozkn  (28.09.20 21:52:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.