[]

Gelin dertleşelim vol 2: 2020 size neler yaptı?

Evet buyrun.
Beni delik deşik etti. Keşke ileri sarıp 2021'den başlayabilsek.
Birazdan sızarım, tikler yarın mutlaka gelecek.

Bonus: eksiup.com

 
asosyal olduğum dönemlerde ne yaşadıysam onları yaşıyorum şu anda, ofise gitmeyi özledim. yalnız kalmak bana göre bir şey değil.düzgün beslenemediğim için kilo aldım, saldım kendimi iyice. yarın ofise dönüyoruz arkadaşlar deseler pantolonum yok giyecek


  • nahtoderfahrung  (28.09.20 21:25:34 ~ 21:27:01) 
Çalıştığım alanda daha önce hayal edemeyeceğim seviyelere ulaştım, hayatımdaki en iyi yıl diyebilirim.


  • hayirsiz  (28.09.20 21:33:06) 
İş bulamadan biterse en büyük darbeyi vurmuş olcak muhtemelen. Hayatım komple değişti, sıfırdan başlıyorum ve devam edebilmek için işe ihtiyacım var. Eğer bulamazsam... inan bilmiyorum :) şuan 2021’e ışınlanıp hala iş aradığımı görürsem hiç iyi olmaz o yüzden bu şekilde ağır ağır devam etmeye razıyım.


  • megalomaniac  (28.09.20 21:35:45) 
oyle guzel insanlarlayim ki, iş konusu op basima koy modunda. ama hersey yine degisecek donemecteyim.

araba almak istemistim. tatile gitmek. simdi bunlarin uzagindayim.
  • baldan kaymak  (28.09.20 21:43:00) 
Garip bir şekilde 2020 bana hayalini kuramayacağım kadar güzel şeyler getirdi.


  • ruhen hastayim ben  (28.09.20 21:43:13) 
iş anlamında rahat bir sene. evden çalışmak çok rahat. ama keşke ilişkim bozulmasaydı. Aynı anda her şey güzel olmuyor hayatta demek ki. Hep bir şey eksik.


  • stewie  (28.09.20 21:50:06) 
Benim önceki senelerim çok daha kötüydü. 2019dan sonra gittikce güzellesmeye basladı.


  • jazzabel  (28.09.20 22:29:28) 
benim için fena geçmedi yahu.
iyiydi yani, enteresan oldu.
ekim-kasım-aralık'tan daha da yüksek randıman bekliyorum.
  • blatta hiberna  (28.09.20 22:33:03) 
Küresel ve ülkesel olarak kötü bi yıl tabi ama bireysel olarak ilginç atılımlarım oldu. İyiyim diyebilirim hayatımdaki birkaç pürüz hariç. Bu arada evden çalışma durumunu bi ömür sürdürmeyi düşünüyorum. İstanbul kalabalığında araçla trafik ya da tıklım tıkış metrobüs çekilecek şeyler değildi.

Genel olarak da arkadaş eş dostla görüşmeyi pek sevmezdim, covid de bahanesi oldu. Hatta berbere gitmek bile ölüm gibi gelirdi, şimdi evde kendim kesiyorum kimse de yadırgamıyor :)
  • msb  (28.09.20 22:38:56) 
git gide kötüleşeceğini 2013te falan söylemiştim. her geçen yıl hatta an bütün dünya özellikle ülkemiz daha kötüye gitmesine rağmen hala daha gelecekten medet umuyorsunuz. her şeyi bu hale getiren biz insanlarız ve mecburen çekiyoruz. ilk virüs çıkınca ziyadesiyle sevinmiştim lakin işe yaramayan bir şey olduğunu anlayınca daha beter depresif oldum. dünya nüfusu şöyle toplam en fazla 1milyar olacak şekilde bir şey çıksa harika olur


  • kushkush  (28.09.20 23:06:13) 
Beni de tepetaklak etti, konuyla ilgili duyuru da açmıştım :)
Hala toparlamaya çalışıyorum, şu an iyi gibiyim ama yarım saat sonrası için garanti veremem her an ağlayabilirim :)
çok güçsüz hissettiğim dönemdeyim, tek başıma altından kalkmaya çalışıyorum ve gerçekten yoruldum :(
Gerçekleşmesini çok çok istediğim bir dileğim var gerçekleşirse çok mutlu olacağım, biraz onu düşündükçe mutlu hissediyorum o kadar.
İnşallah zor günler hepimiz için geride kalır, daha iyi olduğumuz zamanlar hakkında konuşmaya başlarız artık.
  • elma  (29.09.20 00:55:17) 
Valla büyüyorum, arkadaşlarım da büyüyor, onlara bakınca da seviniyorum. Çok iyi geçmedi ama keyfim yerinde, biraz gözümü açtı. Daha ileride böyle bir şey yakalasam silkelenirdim. Gelecek için crash course, bottleneck (darboğaz) gibi bir deneyim oldu. Bakalım, Aralık ayında boss fight olacak mı?..


  • Etanglement  (29.09.20 01:23:38) 
hem tatlı hem ekşi bi yıldı uzak doğu yemekleri gibi...


  • evritinkizsamtinghepind  (02.10.20 19:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.