[]

ağlayan kedi enerjisi

evin arkasında bütün evlerin arka bahçelerinin birleştiği yeşillik büyük bir alan var, burada bir kedi yavrusu var tam 24 saattir avazı çıktığı kadar miyavlıyor 24 saati mecazi olarak kullanmadım tam 24 saat oldu an itibariyle, kesintisiz miyavladı sabah uyandım hala miyavlıyodu şuan eve geldim hala miyavlıyor. ulaşabileceğim bir yerde değil hatta nerde olduğunu bile bilmiyorum, belediye gelmiyor buraya daha önce denemişler sanırım, böylece burası planet of apes gibi kedilerin özerkliğini ilan ettiği yüzlerce kedinin kontrolsüz ürediği bir leş bir ortam oldu, bütün gece kavga kıyamet kopuyor. öküzün biri artık kavga etmesinler diye torpil atmaya başladı ortaya doğru onunla da ayrı kavga ettik. bahçenin düz bir arazisi yok o bizim bahçe 5 metre aşağıda yan bahçe 10 metre yukarıda böyle garip merdiven gibi bir ortam var o yüzden kimse hiç bir yere ulaşamıyor. kedi sesinden gerçekten kafayı yemek üzereyim, kedileri de çok severim halbuki ama çıldırmak üzereyim, bazen dayanamayıp bira bardağına su doldurup uzaklara doğru saçıyorum sinirden sdfgdfgf. bu bir isyan postudur bi yere boşaltmam gerekiyodu içimi :D




 
O kadar uzun süredir miyavlıyorsa ağaç tepesinde falan mahsur kalmıştır muhtemelen. Yerini tam tespit edebilirseniz itfaiye gelip kurtırır aslında. Bizim burada çok oluyor, çağırınca geliyorlar.


  • slow like honey  (28.09.20 20:45:21) 
Anlamadım sese gittiniz ve hayvana mı ulaşamadınız? Ormanlık mı nasıl bir yer ki görülmüyor? Hayvan annesiz aç susuz ve yardım çığlığı atıyor, hiç mi beraber hareket edeceğiniz insan yok, ne halde yavru kimbilir.


  • kums  (28.09.20 20:47:47) 
AKUT sizin sehrinizde faaliyetteyse karsiliksiz olarak gelip kurtariyorlar. Onlara ulasmayi deneyin


  • bollocks44  (28.09.20 20:49:32) 
@kums sese gidemem anlattığım gibi bizim bahçe aşağıda kalıyor, yan bahçe yukarıda kalıyor istimlak duvarı gibi düşünün ama her bahçe birbirinden farklı yükseklikte arada da uzun dikenlikler ve ağaçlar var duvara tırmanıp oraya gidemem. survival of the fittest ortamı var burda her gün dövüş hergün kavga bazen kargalar aşağıya inip kavga ediyorlar,ki millet adım gibi eminim evde bakamayacağı kedisini bu ortama salıyor bir sürü kedi var, böylece mart aylarında muhteşem toplu seks dönüyor.


mayıs ayında karga vs kedi kavgaları vardı fotoğrafını çekmişim sdfgsdfg
i.ibb.co
  • nahtoderfahrung  (28.09.20 21:10:25 ~ 21:12:53) 
Çok üzüldüm, keşke ulaşabileceğiniz bir durum olsa. Arkadaşın dediği gibi akuttan yardım isteyebilirsiniz, hayvanın kurtarılması için çok şey yaptıklarına şahidim ben de.


  • kums  (28.09.20 21:13:41) 
Hem uremelerinden sikayet etmissin hem de bundan rahatsiz olan baska insanlarla kavga etmissin. Anlayamadim.


  • Avoiding The Puddle  (28.09.20 21:30:33) 
@Avoiding The Puddle kavga ettiğim adam torpil atan adam? bildiğimiz patlayan ses çıkaran torpil. üremeleriyle alakası yok


  • nahtoderfahrung  (28.09.20 21:32:36 ~ 21:32:48) 
akuta ulaşın bence de. hayvan mahsur kalmış gibi görünüyor.
gerçekten çizdiğiniz tablo çok üzücü. bu yüzden kısırlaştırma.
torpil atan akıl hastasıyla mücadee ettiğiniz için de teşekkürler.
  • not dark yet  (28.09.20 21:35:51) 
Siz kendi apartmaninizdan cikamasaniz da baska apartmanlardan da mi gecis yok? Bizim burasi da oyle, baska bir apartman acil durumlarda gecmemize olanak sagliyor.


  • lyh  (29.09.20 02:08:46) 
kedileri buldum arkadaşlar yan binanın balkonundaymış çok uzakta değillermiş meğerse, belediyeye haber verdim bakalım bişey yapacaklarmı

i.ibb.co
  • nahtoderfahrung  (29.09.20 09:40:22 ~ 09:40:49) 
belediye balkonda duran kedi ağlıyor diye gelip alıp götürmez ki. yavru kedi büyütme gibi bir işleri yok, ortamları da yok iki günde hastalanıp ölürler. yanlış bir yere teslim etmiş olursunuz.
hayvanlara tek gereken düzenli yemek ve su muhtemelen. ilgilenen biri varsa parazit uygulamalarını da yaptırsa iyi olur ama şimdilik en temel ihtiyaçlarının giderildiğinden emin olmalı.

  • not dark yet  (29.09.20 10:37:53) 
@not dark yet kadıköyde oturuyorum belediye bu işlerle ilgili baya, balkonun olduğu dairede kimse yok, normalde orda oturan bi kadın var bütün kedileri besliyordu sanırım bu kedi de ona güvenerek yavruları oraya bıraktı


  • nahtoderfahrung  (29.09.20 13:11:07) 
çok sevindim! Belediye ilgilendi mi? Acaba anne gelmeyecek mi? Kadına ulaşamaz mısınız anneyi tanıyor olabilir.


  • kums  (29.09.20 15:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.