[]

Tavuk aldım, biraz bekledi yenir mi?

marketten aldım, 1 saat 15 dakika sonra buzdolabına koydum. o ara 22-25 derecede bekledi. bozulmuş mudur?




 
hayır.

edit: bozulmuş mudur sorusuna hayır cevabı verdim, yenir mi yenir tabii ki.

Marketten aldığınızda tavuk 2-4 derece'de saklanıyor, eve gelene kadar maksium çıkacağı sıcaklık 8-9 derece, afiyet olsun
  • hayaletimsi  (28.09.20 19:29:50 ~ 19:58:28) 
Ben ki skt'ye hiç bakmadan koklayıp bozulmamışsa gömerim, tavuğa cesaret edemem. Tavuk sakat. Tabi aldığında donmuş haldeyse ve sen buzdolabına koyana kadar anca çözüldüyse yenir belki, öyleyse bir kokla.


  • pati  (28.09.20 19:42:04) 
şu duyurunun altına da yazdım cevabını: (git: 1443413)

bozulur abi ne yaptın?

normalde arabanın bagajında (araba yoksa sırt çantanda) düdüklü tencere ve piknik tüpü taşımadan nasıl olur da bu havada tavuk satın alma cesaretine girersin? marketten çıkar çıkmaz kapının önünde tüpü yakıp pişirecektin. 5 dakika geçse bozulur, at çöpe hiç riske girme 10 lira için. hiç marketten eve çiğ tavuk getirilir mi? bu çağda bu cahillik pes.
  • kibritsuyu  (28.09.20 19:52:34 ~ 19:55:19) 
Şaka herhalde, inşallah trol sorudur. İlk defa mı mutfağa giriyorsunuz?


  • neysene  (29.09.20 03:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.