[]

eskiden ürünlerin yanında verilen hediyeler

coca-cola'dan piknik seti almıştık mesela. top verirlerdi sürekli. gazeteler kuponla ev bile dizdirirdi. kapakların altından, cipslerin içinden bir şeyler çıkardı sürekli. şuan böyle bir şey göremiyorum. ne değişti?




 
ben de forma kazanmıştım hey gidi.

gigabit veriyorlar, çünkü yeni neslin ihtiyacı bu.

ayrıca emek kalmadı. kim kupon ya da kapak biriktirecek artık? her şeye ulaşmak çok kolay, alternatif çok. o dediğin ürünleri çoğunlukla aileler alırdı bize. şimdi ergenler kendileri alıyor.
  • bisorumvargaliba  (28.09.20 03:00:26 ~ 03:01:35) 
kuponla bir seyler verme islemi.10-15 sene omce yasaklandi diye hatirliyorum.
bedava isleri var ya, yok mu? magnum araba
boya kutularindan cikan hediyeler
cipsinden icinden cikan bedavalar. hediye cekleri. akaryakit istasyonudan indirimli yakitlar. epey var aslinda.
  • turbo sadık  (28.09.20 03:24:43) 
Yasal düzenlemeyle kuponu yasakladılar. Zaten çekiliş yapma hakkı sadece MPİ'nin iznine tabii. O nedenle MPİ'den izin almadan hiçbir şey dağıtamazsın.

Bundle hediyeler ara ara devam ediyor bardak vs. gibi. GB konusu da aynı şekilde sistemsel hale geldi (ama onda bile MPİ onayı var)
  • lcha  (28.09.20 10:51:18) 
cem uzan yüzünden yasaklanmıştı sanırım. sadece kültürel şeyler verilebiliyordu. son zamanlarda o bile bitti herhalde.
ansiklopedi almıştık çeşit çeşit. pringles. cep telefonu. tv. vs..

  • ozdek  (28.09.20 11:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.