[]

yurtdışına mal satacağım fakat ödeme?

merhaba, yurtdışındaki müşterilere toptan mal göndereceğim fakat önce para sonra mal diyemem tabi kimse kabul etmez, ödeme için iki tarafın da güvende olduğu global platformlar var mıdır?




 
TİM'e üye olun veya gidin bilgi alın. Zaman zaman belirli ülkelerdeki dolandırıcı firmalar hakkında uyarılar geliyor. Örneğin firma bizim firmalardan mal almış ama ödememiş veya bizimkiler para yollamışlar ama mal göndermemiş...


  • malheiros  (27.09.20 23:01:23) 
@sivrisinek, alibaba yıllık minimum 1500 dolar üyelik ücreti istediği için onu şimdilik düşünemiyorum.

@malheiros, TİM mantıklıymış biraz kurcalayayım teşekkür ederim.
  • derdim büyük  (27.09.20 23:05:28) 
(bkz: akreditif)


  • orpheus  (27.09.20 23:13:57 ~ 28.09.20 22:33:32) 
öderler. dayım ihracatçı, dünyanın garip yerlerinden istekler geliyor ve önce ödemeyi alıp öyle gönderiyor.


  • fever  (27.09.20 23:32:39) 
akreditif yapacaksiniz


  • oscar  (28.09.20 00:56:09) 
İthalatta peşin ödemenin yasak olduğu bir ülke değilse eğer paranızı mutlaka peşin isteyin. Onun dışında akreditif var ama biraz teferruatlı bir iş. Buna göre daha basit bir yöntem olan vesaik mukabili var. Ancak onda alıcının vazgeçme riskine karşı onun da elini taşın altına sokmalısınız. Nakliye masraflarının ona ait olması gibi.


  • nhtzmc  (28.09.20 01:03:33) 
önce ödeme almak dış ticaret dünyasında az karşılaşılan bir şey değil. çok kimse kabul eder. akreditif de bunun daha güvenli alternatifidir.


  • prodeq  (28.09.20 08:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.