[]

Laptop yerine ipad almak??

Laptop almaya kalksam 3-4 k gözden çıkarmam gerek. Tek yapacağım iş internette sörf, sosyal medya, mail, dilekçe ve uyap kullanımı. Eşşek gibi aleti her gün yük edeceğim. Taşıması zor olacak.

Onun yerine aynı paraya ipad ve ipad için klavye alsam daha mantıklı değil mi? Neyden mahrum kalırım? İpadde e-imza kullanabilir miyim? Flash bellek takabilir miyim?

Farklı marka önerilerine de açığım.

 
e-imza kullanamassın ama bence çok mantıklı eğer sörf ve sosyal medya için kullanılcaksa.hele kalem + klavye ile başka bir seviyeye geçiyor.


  • valkin rockefeller  (27.09.20 20:54:14) 
Sürekli kullanacaksan 64gb olanı al. 32gb olanı hemen doluyor. Bizim evde aktif kullanılıyoruz. Herkes ayrı bir uygulama için kullanıyor diyebilirim. Tamamen keyif amaçlı ama. İş konusunu bilemiyorum ama sıkıntı yaşatabilir sana.


  • the coon  (27.09.20 21:06:30) 
Benzer İşler için 2017'de iPad pro aldım. Üç yıldır laptopun kapağını açtığım sayılıdır. Söyleyeceklerim bu kadar.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (27.09.20 21:10:12) 
@bir fican kahve
Uyap kullanabiliyor musunuz? Flash bellek takılması mümkün mü ara kabloyla vs?

  • adwokat  (27.09.20 21:28:11) 
flaş bellek için şöyle bir şeye ihtiyacınız olacak. www.apple.com


  • perrin  (27.09.20 21:38:53) 
@adwokat; uyap kullanmıyorum maalesef, o yüzden bilgim yok.
Flaş bellek içinse normal flash belleklere göre uçuk da olsa bazı markaların ürettiği bellekler var ipad için. Hepsiburada'dan bakabilirsiniz.
Örneğin: www.hepsiburada.com

Ben flash bellek ihtiyacı duymadım. Eski laptopumu ipad'a veri aktarmak için kullanıyorum çoğunlukla. O yüzden çok matah bir ihtiyaç olmadı benim için.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (27.09.20 21:58:28 ~ 21:59:42) 
İlk ipad çıktığından beri laptopa el sürmedim,evde hala 2010 da aldığım laptop duruyor.uyap hakkında fikrim yok,bunun dışında bütün işimi gücümü bunun üzerinden görüyorum.flash bellek kullanmayalıda aşağı yukarı aynı süredir.hiç birisine ihtiyacım kalmadı.klavye bile çok lazım değil,


  • duptıs  (27.09.20 22:36:58) 
Ipad’den mobil imzayla UYAP’a girebilirsiniz. Mobil imzayla, e-imza ile yaptığım her işi yapabiliyorum bilgisayardan fakat mesele o değil. UYAP Editör’ü Ipad’de kullanamıyorsunuz. Adalet Bakanlığının bir UYAP Editör aplikasyonu var fakat yalnızca UDF görüntüleme için. Ki o işi bile düzgün yapamıyor. Yoksa onun dışında UYAP’a girme dahil her işinizi yaparsınız Ipad’le (Ben yapıyorum) ama belge yazıp gönderemiyorsunuz.


  • microfiction  (27.09.20 23:26:13 ~ 23:43:15) 
Flash bellek takmak vs istiyorsanız, daha rahat ve daha özgür kullanım sunan Android bir modele bakabilirsiniz.

IPad şartsa bişey diyemem.
  • John Bloor  (28.09.20 10:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.