[]

Mevcut işten istifa edip başka iş için görüşmeye gitmek

Merhaba, hayatımın en zor ikilemindeyim şuan. bu hafta yeni bir işe başladım ve yarın şehir dışına eğitime göndercekler herşeyi de firma karşılıyor. Bu arada cuma günü görüştüğüm başka bir firma test yolladı ve büyük ihtimal pzt günü arayıp salı günü son görüşmeye çağıracaklar. Şimdi yarın eğitime gidersem cmt gününe kadar dönemeyeceğim ve diğer görüşmeye gitmem çok zor.

Diğer iş tam benim istediğim pozisyon, şartları çok iyi geleceğim çok açık ve çok iyi tecrübe kazanacağım kurumsal bir yer. Ama mevcut yeni girdiğim iş sürekli şehirdışında gezeceğim ve geleceği olmayan, hep aynı maaş skalasıyla tatmin vermeyecek beni geliştirmeyecek bir iş. Bu işe girerken zaten max 1 sene çalışır çıkar askere gider diye düşünüyordum. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada izin alma durumum yok gibi. Eğer eğitime gitmez izin almaya çalışırsam patron beni cıkarır büyük ihtimal çünkü deneme sürecindeyim şuan eğitim çok önemli iş için.

 
corona bahanesini kullan. ateşim var falan de bırak eğitimi eve dön. hastalanmadan eve dönmek istedim dersin


  • sttc  (27.09.20 16:59:46) 
Diğer işin olacağının garantisi yok. En kötü ihtimal diğer iş olumsuz sonuçlanır ve şimdiki işinizi kaybedersiniz. Koronavirüs varken böyle bir riske girmezdim ben. Eğer kabul ederlerse eğitimden sonra işten 1 saat erken çıkıp görüşmeye gidilebilir.


  • dissendium  (27.09.20 17:12:45) 
  • joker hakki  (27.09.20 17:36:24) 
diğer işe tüm açıklığıyla anlatacaksın bunu, uzaktan görüşme isteyeceksin. o iş için uygun olduğunu düşünüyorlarsa senin durumuna göre esneklik yaparlar; şu anda birçok şirket uzaktan yapıyor mülakatları zaten. yapmazlarsa da seni uygun görmüyorlardır muhtemelen, boşuna mevcut işinden olmazsın.


  • Bruce  (27.09.20 17:53:04 ~ 17:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.