[]

Stephen King sevenlere bir kaç soru

Bu adamın Kara Kule dışında başka bir serisi var mı? Yoksa diğer kitapların hepsi tek bir hikaye mi anlatıyor?

Kendi favori kitaplarınızı yazar mısınız?

Ben okudum leş gibiydi, almana değmez dediğiniz bir kitabı var mı?

Şimdiden teşekkürler!

 
Doktor uyku cinnet'in devam kitabı diye biliyorum.

okumayı baya seviyorum adamın kitaplarını ama daha çok kısa öykülerinin toplandığı kitaplarını seviyorum. sis, kabuslar pazarı, gece yarısını dört geçe, zifiri karanlık yıldızsız gece gibi.

Adamın o kadar çok kitabı var ki bazısı mükemmel oluyor bazısı eh işte diğerlerinin altında kalıyor ama okurken keyif almadığım bir kitabı ya da öyküsü olmadı.
  • turkce konusan uzayli  (26.09.20 18:46:17) 
Stephen king' in Kara kule serisi hariç bütün kitaplarına bayılırım. Gerilim yazarı olarak bilinse de bence çok iyi bir hikayecidir.

Hayvan mezarlığı
Medyum
Duma adası
Bir aşk hikayesi
Kujo
Ruhlar dükkanı
Kemik torbası
Sis
Yeşil yol
Rüyalar ve karabasanlar adı altında 4 kitaplık kısa hikayeler serisi var. Ondaki bazı hikayeler çok iyidir.
  • deer hunter  (26.09.20 18:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.