[]

80 darbesini anlatan dizi neden çekilmiyor?

tutması garanti değil mi? ya da genel olarak atatürk sonrası türkiyeyi anlatan dizi neden yok?




 
Diriliş Ertuğrul dan sonra Osmanlı tamamen kurulur yükleselir ve yıkılırsa oraya da zamanla gelinir.
Siyasi ve toplumsal konjonktürte önemli sanırım bunun için .
Genel olarak diziler şiddet, abartı ve aşk üzerine kurulduğundan bunu talep eden seyircinin niteliği ve çokluğu yapımcılar tarafından hemen bu yönde değerlendiriliyor.
  • Erva  (26.09.20 16:52:52) 
Siyasal islamcılar 80 ihtilalinin ekmeğini yiyorken neden dizisi çekilsin?


  • silah taciri  (26.09.20 17:14:46) 
tutması garanti olsa da tarikat, cemaat ve siyasal islamcı hareketin nasıl nemalanıp, ihtilal ekmeğini nasıl yediklerini anlatamazlar.


  • uuth  (26.09.20 17:20:37) 
Bu Kalp Seni Unutur mu? 80 darbesi sonrasını anlatıyor, 17 bölümdü galiba
Hatırla Sevgili de 60’lar

  • coca cola  (26.09.20 19:05:51) 
Coca cola+1 bu kalp seni unutur mu hatirla sevgilinin devami gibiydi 80 darbesi icin ama tutmadı bikac bolum sonra kaldirildi.


  • hindistan cevizi  (26.09.20 19:17:14) 
Ben zevkle izlerim ama genel olarak insanlar sevmiyor oyle siyasi dizileri. Bu kalp seni unutur mu ya da 60i anlatan ben onu cok sevdim (hatta bu atvdeydi. Butce ayirmislardir ama tutmamis demek ki. Halbuki daha genis bi kitleye hitap ediyordu ulkenin geneli dusunuldugunde)
O trtdeki dirilis ertugrulu falan da millet aksiyon niyetine izliyordur. Muhtesem yuzyil yayinlanirken "acaba x olecek mi" diye ciddi ciddi merakla ertesi haftayi bekleyen kitlelerden bahsediyoruz burda sjsjs

  • Kittie  (26.09.20 20:47:28) 
"Sevda kuşun kanadında" izlemedim ama sanki o da o dönemin dizisi gibi?


  • John Bloor  (28.09.20 11:47:45) 
yukardakilere ek olarak yapılmamasının bir diğer nedeni: 80 darbesi öncesi ve sonrasında kirli işlere bulaşmış zibilyon kişi hala aktif olarak siyaset yapıyor.

siyasi mevzulara girmeden dönem dizi çekene kadar aynı aşk-meşk i anlatan günümüz dizilerini çekmek hem daha kolay hem daha az maliyetli (kostüm, mekan vs. ayarlama derdi yok)
  • yemrem  (28.09.20 12:02:32 ~ 12:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.