[]

Kurutmalı çamaşır makinesinin falsosu ne niye satılmıyor?

Genelde hep çamaşır makinesi ayrı kurutma makinesi ayrı oluyor evlerde. Hem daha çok yer kaplıyor 2 makine hem daha pahalı oluyor. Aynı işi görmüyor mu kurutması içinde çamaşır makineleri?




 
aynı işi görüyor ama aynı faydayı alamıyorsun. üniversitede vardı bu kurutmalı çamaşır makinesinden, tüm çamaşırlarım 2 beden küçüldü. bazıları yırtıldı.

şuan evimde ayrı ayrı makineler var, renkli beyaz pamuklu sentetik demeden atıyorum karışık, hiçbir şey olmadı şimdiye kadar.
  • trajikomix  (25.09.20 22:35:47) 
kombo makineler daha çok su tüketiyor, kurutma işlemi sadece kurutma yapan makinenin 2 katı sürede kurutuyor, kombo makinenin bozulma ihtimali daha yüksek ve masrafı fazla.


  • nahtoderfahrung  (25.09.20 22:35:50) 
Ben de kolay bozuluyor diye duymuştum. Bir de zamandan tasarruf edemiyorsun. Birden fazla yıkama yapacaksan kurutma makinesi ayrı olunca eşzamanlı çalışabiliyorlar.


  • himmet dayi  (25.09.20 22:48:40) 
bende var. siemens. oldukça iyi. tek derdim normal bir kurutma makinasına göre daha çok buruşturması ve ütüyle açmasının zor olması.

o yüzden kurutmayı yalnızca ütü gerektirmeyen havlu vs. şeyler için kullanabiliyorum.
  • fever  (25.09.20 23:30:14) 
Himmet dayı'nın söylediği sebep +1. Kurutmalı çamaşır makinası var bizde de, 5 kg çamaşır yıka kurut 5-6 saati buluyor. Annemlerde ikisi ayrı, kısa programda yıkatıp tıkır tıkır üste kurutmaya atıyor sonra. Acayip fark ediyor süre olarak. Yoksa cihazın çalışma mantığı birebir aynı neredeyse.


  • roket adam  (25.09.20 23:32:05) 
Bende ayrı ayrı var fakat ikisi de 7 kilo. Kurutma makinesinin kazanı tartışmasız olarak çamaşır makinesinin kazanından daha büyük ve yapı olarak da daha farklı.

Bir ara yurt gibi bir yerde kalıyordum ve makine kurutmalı çamaşır makinesi idi. Kurutma kaliteleri arasında ciddi fark var.
  • denizgonen  (26.09.20 08:06:12) 
en temel problem şu; yıkadığın her şeyi kurutma makinesine atamayabilirsin ya da atmak istemeyebilirsin. sebep: çünkü havlular pek çok ürüne göre daha uzun sürerde kurur ve bu da diğer ürünlerin çekmesine neden olur. o sebeple combo makineler var ama mantıklı değil. tabi ticari olanlar ayrı, örneğin hep masa örtüsü yıkayan bir yer için combo olması sorun değil. ama ev için combo makine pek uygun değil. genelde üst üste durdukları için yerde problemi de çok düşünülmemiş.


  • helenart  (26.09.20 13:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.