[]

ipad

İyi akşamlar duyuru sakinleri
Elimde 8 yıllık ipad 2 mevcut. Artık güncelleme yapılamadığı için uygulama yükleyemiyorum. Şu an sadece safaride gezip, pdf okuyabiliyorum. Tabii bunları yaparken alet epey yavaşladığı için zorlanıyorum :)

Özellikle netflix - amazon prime video - s sport uygulamalarını rahat kullanabileceğim, en azından 4-5 sene beni götürecek ipad arayışındayım.

Kafamda net bir bütçe belirlemedim ama 3500 üstüne çok çıkmazsa iyi olur.

İnternette 2000-2500 bandında ikinci el 32 gb ipad 7 mevcut. Kalan garanti süresi ortalama 1 sene, bunlardan önerir misiniz ? hiç ikinci el elektronik cihaz almadım bu nedenle kararsız kaldım açıkçası :)

Ya da ek bir öneriniz olur mu ? Teşekkür ederim şimdiden

Not: Başka marka düşünmüyorum

 
Sıfır ipad'ler de 3500 civarı diye biliyorum, onlardan alın. İkinci el elektronik eşyayı sadece tanıdığım ve güvendiğim insanlardan alıyorum. Riskli bişey çünkü.


  • plutongezegendegilmi  (25.09.20 21:39:33) 
@plutongezegendegilmi aynen, yeni ipad 128 gb 3900e satılacak ama sonuçta sadece film dizi maç vs izleyip pdf okurum
Bir de haber uygulaması indiririm.
Biraz da 2000 tl lik cihaz bunlara yeterse boşuna da fazla para vermesem mi diye kararsız kaldım.
  • mey17  (25.09.20 21:44:12) 
Hiç ikinci ele bulaşma.

Bak kendin söylemişsin 8 sene,dile kolay.bu aletler ödediğin bedelin karşılığını fazlasıyla veriyor.hala devam ediyormu bilmiyorum,geçen aylarda ipad üst versiyonlarda kulaklık hediyesi vardı.kulaklığı sattığında neredeyse ipad 7 fiyatına yaklaşıyordu.bunlar değilse bile yeni ipad 8 geldi gelecek.bence fazla belleğede gerek yok her şeyi online izliyoruz,32 gb tada tonlarca kitap,pdf sığar.çok kasarsa icloud hizmeti eklersin,sonuçta ipadi fotoğraf,kamera amacıyla çok kullanmıyoruz.

İkinci eldede genelde birşey çıkmaz ama arada çok fark çıkmıyorsa başkasının kullandığı bir cihaza ne gerek var.
  • duptıs  (25.09.20 21:54:21) 
aynı durumdayım ve 3900e sıfırı varsa onu alırdım.


  • sutlu nescafe  (25.09.20 22:01:18) 
yeni çıkan ipad 3900e satılacak ve hatta yurtdışından getirebiliyorsanız daha da ucuz gelir.

hiç yoksa yine 6-7 sene daha kullanırsınız. ikinci eli boşverin. ya da eğer çok uyguna denk getirebilirseniz elektronik mağazalarının stoklarında kalmış uygun fiyatlı bir önceki nesil iPad Air bakabilirsiniz. (onun da yenisi çıktı)
  • fever  (25.09.20 22:20:35) 
ikinci el alacaksan, iPad air'lar şu anda dediğin bu tüm uygulamaları destekliyor. minimumun o cihaz olmalı. Ama dediğin gibi ek bi uygulama, güncelleme falan bekleme.


  • roket adam  (25.09.20 23:29:11) 
bende 512 gb'lık ipad 10.5 var. hiçbir sıkıntısı yok. yenisini almayı düşünüyordum. istersen satabilirim.


  • buenosdias  (26.09.20 13:07:04) 
Eger 32 gb’a fitseniz 3500’e cok rahat sifir alabiliyor olmaniz lazim ya...

Simdi bunu yazarken hizlica bir baktim misal 3148 tl’ye ipad 7 var. (10.2” - 32gb)

Butce bu kadar varken ikinci el dusunmeyin.
  • invictae  (26.09.20 16:55:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.