[]

Güven vermeyen ama kendince yardımcı olmaya çalışan insanlar

Çok eskiden tanıdığım bir spor hocası var. Eskiden salonuna gidiyordum ama sonra vaktim olmadığı için bıraktım, saatleri kısıtlıydı eşiyle birlikte işletiyolardı. Ben bıraktıktan sonra instagramdan eklemişti, eşiyle de ekliyiz karşılıklı. Eşi daha sonra salonu bırakmış adam tek işletiyor epeydir.
İnstagramdan paylaştığım şeylere cevap yazıyordu, sürekli salona çağırıyordu ben gitmedim hiç. Bana ne zaman kahve ısmarlayacaksın vs. dedi böyle biraz yavşak konuşmaya başladı. Sürekli iltifat ediyor ama dozunu kaçırıyor o yüzden cevap vermiyodum. Hikayelerimi gizledim uzun süre konuşmadık. Ben taşınmıştım şehir dışına, geri geldim ve bir süredir tekrar yazmaya başladı, bebeği oldu yeni(eşinin profilinden gördüm ama eşiyle muhabbetim yok) bebeğiniz olmuş galiba gözünüz aydın falan dedim, teşekkür etti. Ben iş arıyorum bu arada, geri geldiğimi öğrenince “sana burdan iş bulucaz en iyisini hakediyosun sen” falan dedi(ben iş aradığımı söylemeden yaptı bunu). Teşekkür ettim, görüştüğüm yerler var dedim. Ama nasıl ısrar ediyor benim şu şu tanıdıklarım var hemen arıyorum falan diye. Ve bunları instagram yazışması olarak yapıyoruz.
Haber bekliyorum dediğim yerden dönüş bugün yapılır demiştim, onu tutmuş aklında ve sordu tekrar, ses yok henüz dedim. Ben arıyorum tanıdığımı dedi(bahsettiği kişi prof ve itibarlı bir insan) peki dedim teşekkür ettim.

Şimdi bu adam bana biraz sarkıyor gibi, bundan rahatsızım ama bi taraftan da öyle bir kıskaç altına aldı ki kurtulmam çok zor gibi. Terslemek istemiyorum yani tersleyecek kadar yakın davranmıyorum hatta her zaman sizli bizli konuşuyorum, o arada sizi bizi bıraksan artık diyor, size saygımdan falan diyorum. Aynı semtteyiz markette vs karşılaşıyoduk eskiden. Napıcam gerçekten bilmiyorum. Bana iş bulursa ömür boyu yapışacak mı şimdi bu? Salonuna gitmem asla ama neden böyle sarıyor bazı insanlar gerçekten anlayamıyorum...
Biraz iç dökmek istedim. Teşekkürler.

 
Adam sadece size değil, büyük ihtimal müşterisi olan/olabilecek herkese karşı böyledir. Size ne kadar iyi olursa ya salona gidersiniz ya da tanıdıklarınıza burayı önerirsiniz.

Rahatsız oluyorsanız adamı engelleyin geçin. Zaten size bu şekilde davranan birinden rahatsız oluyorsanız mesajlarına cevap vermeniz, hala engellemeniz bile hata. Bu şekilde tavrından rahatsız olduğunuz birine bebeği için hayırlı olsun yazmanızda garip, iyi dilekte bulunmak istiyorsanız eşine yazsaydınız. Bir yerde görürseniz size hesap soracak hali yok niye beni sildin-engelledin diye.
  • GoodMorningTeacher  (25.09.20 21:25:34) 
Asılmış, erkekli fotoğraflarınız yok mu? Belki sevgiliniz olduğunu düşünürse yapmaz.


  • adetsancısı  (25.09.20 22:04:13) 
1. Yazmayabilirsiniz.
2. Tersleyebilirsiniz.
3. Engelleyebilirsiniz.

Ben de bunu anlamıyorum. Kadınların bazıları kendilerini rahatsız eden kişileri tersleme konusunda "ayıp olur, yüz yüze bakıyoruz vsvs." gibi sebeplerle tersleyemiyor silemiyor.
Karşıdaki evliymiş sevgilisi varmış arkadaş ortamıymış umurunda değil ayıbı geçtim şerefsizlik yapıyor ama kadın "ayıp olur" diyor.
Benim de sevgilim biraz böyle de.. azıcık dertlenmişim bu konuda galiba kusura bakmayın:)
  • cahs  (25.09.20 22:14:20) 
bariz asılıyor. madem hoşlanmıyorsun neden sohbet ediyorsun


  • dafuq  (25.09.20 22:16:59) 
spor salonlarındaki hoca lakaplı herkes böyle, uzun saçın olmasın hemen yürürler.


  • nahtoderfahrung  (25.09.20 23:01:29 ~ 23:01:40) 
Salonuna artık gitmeyeceksen cevap verme.

Benim de bir spor hocam böyleydi ben her gün gidiyordum ama. O dönem sevgilim vardı ve spor sonrası buluştuğumuzda kapıdan alırdı. Hoca ama hala sarkıyordu, o çocuk ne öyle, sana yakışıyor mu gibi şeyler söylerdi. Ben de dalga geçerdim adamla. Ona bakmıcam da sana mı bakıcam yaşına başına bak dedim bir kere. Düşün bunu dedim adam hala devam etti sarkmaya :) ben de allah affetsin dozu arttırırdım her defasında. Sonra da bir daha gitmedim instagramdan da sildim bitti gitti. Adam sen istemediğin halde tekrar tekrar sarkıyor tabii ki tersleyeceksin, engelleyeceksin.
  • jazzabel  (26.09.20 11:09:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.