[]

Internet adres karışıklığı

Türk telekom fiber hattı bağladı internet geldi.
Lakin şöyle bir durum oluşmuş.

Müşteri hizmetlerini arayıp adres bilgisini sorunca alt kat çıkıyor. Muhtemelen de alt katta ben çıkacağım. Ama modem ,telefon, hız met.numarasi hepsi benim bilgilerim. Yani modemin bağlı olduğu telefon ve hizmet numarasi benim adına.

Bunu turk telekoma sordum. O dedi santraldeki bağlantıdan kaynaklı düzelmesi sor. Bir sıkıntı olmaz dedi.

Benim de hız sevmedigim şeyler ama duzeltiremedim.

Ilerde bir sıkıntı çıkar mı?

Yani alt kat ödemez ise haciz olur siber suç olur bana gelirler mi?

 
bazen kullanılan kapı numaraları ile mernis nvi kapı numaraları farklı oluyor. genelde dükkanlar sayılmadığı için bu şekilde. telekom firmaları da nvi adres kodundan işlem yapıyor. bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. ad soyad belli sonuçta. eski evimde bende 7 numarada otururken 4 numara görünüyordu faturada.


  • delidir yakalayin  (25.09.20 15:01:02) 
yukardaki arkadaşın dediği gibi; resmi adres ile fiiliyattaki numaralar aynı olmayabilir. böyle bir binada oturmuştum ve sıkıntı yaşamamıştım.


  • fever  (25.09.20 15:16:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.