[]

tüm iphone rehberim silindi imdat!!

selamlar dun telefonu bıraz toparlayım dedım. daha onceden de cok kez kullandıgım mess cleaner appi ile benzer foto numaraları falan bırlestırıyordum.

kendı numaramda ıkı kere kayıtlıydı rehberde goruyordum hep. biri nicknameim ki tüm apple, icloud, mail hesabım bununla kayıtlı bırde ısımsız sadece numara. birlestir dedim rehber gitti mk!

iclouddan rehberı gerı yukleme yapım dedım son yedek 23 eylul. 6 saatten uzun surdu ve hata verdı. apple destek ile gorustum. 21 eylulu denedık bu kez geri yukleme 5 saat oldu hala devam edıyor ısliyor gıbı gorunuyor ama emınım hata verecek yıne.

sonra macbooka ne olur ne olmaz dıye yedek aldım. bundan oncekı son yedek de 27 subat yazıyor macte.

ben bu rehberı nasıl kurtarırım nolur yardım edin, iş telefonumdu yuzlerce musterının kaydı gıttı :(

Bu arada 2TB icloud alanım var 6 aydır. yazıklar olsun gelmıcekse verdıgım para.

 
telefon rehberini icloud'da tutmuyor muydunuz? yedek varsa bir şekilde hallolur dert etmeyin.


  • ozdek  (25.09.20 12:18:43) 
icloudu kullanan uygulamalarda kısıler takvımler notlar mesajlar saglık vb hepsı yedeklenıyordu.


  • zenc  (25.09.20 12:28:16) 
Apple destek ile konuşabilirsin ama bence hayata yeni bir başlangıç için güzel bir fırsat. Hiç peşine düşmezdim.


  • toucheamore  (25.09.20 12:43:35) 
böyle uygulamalar kullanmamanı tavsiye ederim.
numaraları da gmail'e senkronize edersen iyi olur.
ben icloud'a da çok güvenmiyorum.
  • yetkili birine benzeyen abi  (25.09.20 13:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.