[]

Yağsız peynir

36 kilo verirken bile light ürünlerin yüzüne bakmamış ben şimdi yağsız/az yağlı süt ve süt ürünlerine mahkum oldum. Yalvarıyorum bana lezzetli ve az yağlı peynir önerin çünkü dolapta 4 farklı markanın light beyaz peyniri var ve hepsi iğrenç.




 
yağsız denediğim ürünlerin tadı iyi değildi. alışmaya çalış veya peynir yeme.


  • sutlu nescafe  (25.09.20 11:15:58) 
Yağsız lor yerken pesto sosuyla karıştırarak yiyordum. Pesto sosunu da evde kendim tuzsuz, sarımsaklı, çok az zeytinyağı ile hazırlıyorum. Otlarla yiyince anlaşılmıyor tadının kötü olduğu.

Ya da omlet yaparsanız yumurtaya ekleyebilirsiniz.
  • jazzabel  (25.09.20 11:46:22) 
Migrosun kendi Az Yağlı Beyaz Peyniri
Düşük yağ mükemmel lezzet. Haftada 1-2 kutu alıyorum eve

  • helena  (25.09.20 11:47:09) 
Simdi aklıma geldi, aktif spor yaptığım dönem 150gram lor, bir tatlı kaşığı salça, 4 yumurtayı tavada çorba gibi karıştırıp yiyordum. Üzerine de kuru nane ve fesleğen. Nefis oluyor asla tadı gelmiyor.


  • jazzabel  (25.09.20 11:47:59) 
Deneyeceğim, hepsini deneyeceğim ama nane, salça, sarımsak da tüketemiyorum onlarsız deneyeceğim dostlar..


  • loverdose  (25.09.20 11:49:58) 
Dostum ketojenik beslen boyle seylerden kurtul. hem de islenmis gida yememis olursun.


  • tezek  (25.09.20 12:13:22) 
Ya ketojenik beslenme çok zor her şeyden önce ama benim mide rahatsızlıkları nedeniyle yağı azaltmam gerek ondan keto bana uymuyor.


  • loverdose  (25.09.20 16:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.