[]

Hediye

Merhaba
Hediye olarak alarmlı, radyolu, ışıklandırma yani gerektiğinde cılız bir gece lambası şeklinde kullanılabilecek masa saati arıyorum. Bu özelliklerin tamamına, hiç olmadı ikisine sahip var mı bildiğiniz masa saati acaba?

Alternatif hediye tavsiyesi olan varsa da duymak isterim.
Hediye alınacak kişi metal müzik dinleyen erkek. Takı,aksesuar kullanıyor.

Teşekkürler.

 
Şöyle bişey düşünebilirsiniz:

www.amazon.com

Yüksek ses çıkarmak yerine güneş ışığını simüle ederek öyle uyandırıyorlar. Baya beğeniyorum, alarmla uyanmak insanı geriyor.
  • plutongezegendegilmi  (24.09.20 22:44:03) 
bütçe dostu arıyorsanız yeni nesil ışıklılar çok pahalı. philips wake up lightlılar 1500 lira falan burada.
www.amazon.com.tr

beurer marka var, onlar da pahalı ama yine de koyuyorum linkleri:

www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

ışıksıza giderseniz çok daha sade belki şunlar düşünülebilir:
www.hepsiburada.com

bu arada metal müzik dinleyen kişinin radyoyla çok işi olmayabilir, zira biz metaldir rocktır dinleyen kimseler olarak dinleyecek bir ya da iki radyo kanalına sahibiz. hatta neredeyse hiç radyo kanalına sahip değiliz de denebilir. o yüzden radyo çok gerekli midir ya da iyi bir hediye midir bilemedim.
  • nimberjack  (24.09.20 23:50:40) 
@plutongezegendegilmi @nimberjack
Güzel ürünler gerçekten, cevabınız için teşekkür ederim.

@nimberjack evet çok haklısınız. Dinlediği bir kanal var gerçekten. O da metal müzik yayını yapmayan bir kanal.
Bu arada uygulama olarak radyo kulesini tavsiye ederim. Metal müzik çalan 11 kanal var.
  • hold short of the runway  (25.09.20 00:15:40) 
Teşekkürler uygulama önerisi için :)

bir hediye seçeneği de hoparlör olabilir bu arada, alacağınız kişide yoksa. taşınabilir bir sürü şarjlı çok güzel hoparlörler var. bende JBL Go var (JBL Go 2 değil, eskisi) evin içerisinde bile yanında odadan odaya götürmesi iyi oluyor, her yere götürüyorum tatillere ya da herhangi bir yerde kalmaya gidiyorsam da götürüyorum. bluetooth'la bağlanıyor hemen. bilgisayarla da telefonla da kullanılıyor. örnek olsun diye bir link bırakıyorum:

www.amazon.com.tr
  • nimberjack  (25.09.20 01:08:31 ~ 01:12:09) 
  • qusqus  (25.09.20 11:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.