[]

sahibinden.com'da yazan barzo tipler

Birkaç eşya ilanı verdik. ne kadar barzo varsa arıyor. pazarlık teklif ediyorlar, hayır deyince asarım keserim muhabbeti yapan var. Bu site genelde böyle mi bana mı denk geliyor?




 
genelde öyle hocam görmezden gel geç. letgo'da aynı.


  • nahtoderfahrung  (24.09.20 21:37:19 ~ 21:37:39) 
Yaklasik 10 yildir kullanirim, asarim keserim diyene denk gelmedim. Ilana pazarlik yok, son fiyat bu sadece almak icin arayin vs yazabilirsin.


  • brkylmz  (24.09.20 21:38:51) 
gittigidiyor ve sahibinden.com'da birçok ikinci el eşyamı sattığım oldu. üstelik bu ikinci el eşyalar dandik eşyalardı.

ama son yıllarda sıfır veya sıfır ayarındaki ürünleri bile satamıyorum. gelen geçen ölü fiyat veriyor. şu ihtimaller var:

- "ya tutarsa" diye olta atıp, tutarsa neredeyse beleşe almış olacak.

- alıp daha yüksek fiyata satacak ya da bunu sahibi olduğu işyerinde satacak.

sattığım şeyler de oldu elbet. gerçekten ihtiyacı olan ve satılan şeyin ederini bilen vicdanlı insaflı insanlar da var. özellikle letgo'dan daha çok satış oluyor artık. ama orada da ölücü var.

kısaca internet kullanıcı profili değişti diyebiliriz. ekonomik kriz de olabilir. ama yok yok kullanıcılar değişti.
  • tabudeviren  (24.09.20 21:39:54) 
bana da bir kez öyle bir tip denk gelmişti. piyasa araştırması yapmadan bir bilgisayar parçası koymuştum, meğer çok düşük fiyatmış.

hıyarın teki sülük gibi yapıştı. "mesajlarıma cevap vermek zorundasın, buraya ilan koyduysan satmak zorundasın" gibi. aklınca benim manipüle edecek gerizekalı :D

bastım engeli gitti :)
  • tabudeviren  (24.09.20 21:42:21 ~ 21:43:59) 
pazarlık payı yok. ciddi alıcılar arasın. mesajlara bakmıyorum dersen sorun çözülür. ben hiç mesajla uğraşmıyorum. gereksiz uzatıyorlar. öylesine soruyorlar. canları mı sıkılıyordur nedir. ciddi olan arıyor zaten. telefonunu da özel numaralara kapat dememe gerek yok herhalde?


  • Sour  (24.09.20 21:44:49) 
tel no vermek istemiyorum. bir de tel no cular dolu.

@sour tel no işi sakat. pazarlık için arıyorlar. aklı sıra telde konusunca ikna olacağım
  • insomniac  (24.09.20 21:45:23 ~ 21:46:48) 
Sıkıntılı şeyler görürsen direkt bildir, sahibinden yönetimi iyi çalışıyor banlıyorlar direkt.


  • roket adam  (24.09.20 22:46:53) 
açılın tespit yapıcam. akp sayesinde son 10 yılda en çok artan şeyler

1. dilencilik.
2. alsatçılık.

üretim, çalışma, işgücü yok tamamen asalak ekonomisi.

sabahtan akşama kadar sahibinden, letgo bilmem ne kovalayarak ev, araba, eşya, telefon alsat yapan asalak dolu ülke.
  • buenosdias  (24.09.20 23:22:24) 
@buenosdias aynen öyle. benden istediği fiyatın 2 katına satıyor aynı ürünü. profiline bakıyorum kendi de satıcı.


  • insomniac  (24.09.20 23:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.