[]

Deprem muhabbeti

99 yılından beri hep adaların oradaki fay kırılacak, istanbul dümdüz olacak diyorlardı. adalar fayı bana epey yakın :) Hep bu korkuyla büyüdüm. 99 depremindeadapazarındayım ben, o sahneleri bir daha yaşamak istemiyorum. Ama şimdi bugün deprem olunca nete baktım. 99 yılından beri adaların oradaki kırılacak dedikleri fayı sallamış millet silivri tarafından kırılacak diyorlar.

Ayrıca bir adam vardı. Yıllardır adaların oradan kırılmaz, o zaten 99 yılında kırıldı silivri kırılacak diyordu. O da kırılsa bile 6.5 yukarısına çıkmaz diyordu. Adamla deli diye dalga geçiyorlardı. Şimdi herkes silivri kırılacak, 7 ve yukarısı olacak diyor.

nasıl oluyor bu iş? bu adalar noldu da silivri taraflarında taşındı. Bu papyonlu kasıntı hocalar 20 yıldır ne dediyse olmuyor ama deli denilen heriflerin dedikleri sanki yavaş yavaş oluyor. Bunlar en kötü senaryoları yazıp prim mi kasıyor ne oluyoraq.

 
Şener Üşümezsoy o. Dedikleri bana daha mantıklı geliyor açıkçası diğer uzmanlara göre. Yine de işi bilmiyorum yorum yapmam doğru olmaz. Hocanın adını söylemek için geldim.


  • black holes in the sky  (24.09.20 20:33:01) 
Bana da daha bilgili geliyor o adam, s usumezsoy. Soyledikleri daha az korkutucu diye de degil.
Adam kravat falan taksa dikkate alinirdi boyle garip bu dunya. Diger bahsettigin adamsa sanki biraz felaket seviciye benziyor. Konusurken tavirlari bile ilginc geliyor bana. Mest oluyor deprem olacak dedikce. Ve evet senerin dedikleri cikiyor sonuc olarak

  • Kittie  (24.09.20 20:49:43) 
Türk milleti korkuyu seviyor. Kalkıp her depremde büyük istanbul depremine ne kadar kaldı haberleri o zaman nasıl yapılacak ? Şener Üşümezsoy'un twitter hesabında link var, bi kanalda uzun uzun anlatmış. Dediği her şeyi bilimsel donelere dayandırıyor ve bu zamana kadar çoğu tahmini gerçekleşti. Şort, şapka vs. ile görünüşü yanıltmasın.


  • funl  (24.09.20 21:59:05) 
ben de diyim. kirilacak fay. marmaranin kuzeyindeki kolda degil guneyindeki kolda olacak.


  • turbo sadık  (25.09.20 07:28:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.