[]

ilk iş seçimi

selamlar, iyi bir üniversiteden mezunum ve kariyerime başlıyorum.

önümde 2 seçenek var,

-sokaktaki her insanın bildiği bir fmcg firması
- hiç bilinmeyen, teknoloji firması, biraz niche bir alan

2 sinde de departmanlar hemen hemen aynı. burda çok büyük yol ayrımındayım. mantığım kariyerime başlamgıçtaki firmanın büyük oluşu çok önemli diyor, içimdeki duygusallık 2. firmayı seç diyor, samimiyetlerinden ötürü.

ilk iş seçimi için büyük firma avantajlı olur dimi ?

 
profesyonel hayatta samimiyetin hiçbir zaman %100 güvenilmeyecek bir meziyet olduğunu düşünüyorum.


  • joker hakki  (24.09.20 18:22:49) 
büyük firmayı seç.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.09.20 18:28:31) 
Samimi firmada işi öğrenir, kazık da yersin ama uzayıp kısalmazsın
P&G gibi bir fmcg firmasında, sen iyiysen, sorumluluk alıyorsan hızlı yükselirsin
ama baya ofis içi politikası öğrenmen gerekir.

Samimi firma bu ay ödeme alamadık diyip maaşını 3 5 gün geciktirebilir, hatta duruma göre 1 2 ay
Fmcg 31 i gecesi hesabına yatırır.

Büyük firmayı seç.
  • Corc  (24.09.20 19:15:11) 
asil soru, enterprise mi? yahut vendor tarafinda mi olmak istiyorsun? bir de fmcg mi yahut teknoloji mi ilgini ceker ilerlemek icin?

yakin zamana kadar fmcg`ler cok super teknolojik degillerdi. gerci online ile trend degisiyor.
  • camussar  (24.09.20 19:48:10) 
Fmcg.
Şöyle diyim ikincisinden büyük ama tr'ye yeni girmiş bir amerikan firmasinda calistim. Oraya ilk giren arkadaslarin anlattiklari;
Tedarikcilere para odeyememe, bildiğin hangi ürün daha kritik ona gore onu ödeme digerini ödememe falan. Iki yilda falan anca toplanmisti, millet ne acilar cekmis. Simdi oralarin en bilinen firmasi.

Fmcg eger kariyerine yeni basliyorsan en güzeli. Onun etiketi bile yeter. Onun dışında zaten cogu şeyde daha iyiler. Hiç düşünme bile.
  • logisticsmanager  (24.09.20 19:52:02) 
fmcg etiketi yeter +1
2 sene çalış, sonra zaten nereye istersen geçersin.

  • Bruce  (24.09.20 19:58:53) 
fmcg ama unlirver pg tarzı değil globalde de var ama daha çok lokal türkiyedeler


  • taha1907  (24.09.20 20:03:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.