[]

Forkliftten anlayan ustalara sorum var

3 aydır forklift almak için bakınıyoruz. Daha önce bu işten dilimiz yandığı için bir türlü alamadık. Biz almadıkça fiyatlarda arttı gitti. 40 bin lira istedikleri ikinci ellere 70 bin lira istiyorlar şimdi.
Bize 2 ton dizel bir forklift lazım. Yılda taş çatlasa 200 saat çalışır. 1 tondan fazla yük kaldırmaz. Forkliftçilerin topladığı iyi marka 15 senelik forkliftler ortalama 70-80 bin lira gibi. Çoğu 10 bin saat çalışmış, ağlatılmış makineler bence. Tamir edildi, hiçbir sıkıntısı yok dese de ben aldığımda sürekli arıza çıkartacak diye korkuyorum. Bunun yerine gidip 14 bin dolara jac, teu gibi çin malı forkliftlerin 0 ını almak daha mantıklı geliyor bana. Zaten aleti zorlamayacağım aldım mı da uzun süre kullanırım diyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olur?



 
200 saat is makinasi icin cok cok az. ki zorlanmayacak diyorsun. o zaman -garantisi olmasi adina- sıfıra bakardim kendi adıma.


  • unabomber  (24.09.20 16:36:49) 
www.tekzen.com.tr

www.haselvitrin.com

Belirttiğiniz saat aralığı ve tonaj için neden bütçenizi delesiniz ki ? Gayet iş gören aletler var piyasada, bunları da araştırın derim.
  • synax  (24.09.20 17:14:12) 
@synax bunlardan var ama forklift gibi iş görmüyor :(


  • Depik  (24.09.20 17:33:02) 
manito ya da bekolu loader baktiniz mi?


  • turbo sadık  (24.09.20 18:56:55) 
Kiralasiniz?
Bir fabrikada staj yaparken yapilan projede kiranin onlara daha karli olacagini hesaplayip kiralamaya başlamışlardı.
Bir de bir nokta var; fabrikada bir bölgede yerde demir/celik bir alan vardi. Lastik parcaliyordu surekli. Benim aklima gelmemisti bu nokta ama calisacak yer de aklınızda olsun ek masraf vs diye.
  • logisticsmanager  (24.09.20 19:55:19) 
cin mali alacaksaniz, saticidan satis yaptiklari 10 20 musterinin bilgilerini rica edin, sonra 3 5 arayin sorun memnunlar mi diye.


  • oscar  (25.09.20 09:59:20) 
forkliftler günümüz şartlarında her işyerinde olması gereken bir araç gerçekten. bir istifinizi bir yerden bir yeremi taşıyacaksınız, yüklerinizi ağırlığı nedeniyle kaldıramıyormusunuz, gerek kullanım kolaylığı gerekse hız bakımından sizin şirketinize birçok getirisi olacaktır. forkliftler size yardımcı olsada bir o kadar fiyatları konusunda göz karartıcı. bunun için forklift satın almak yerine forklift kiralama konusuna göz atabilirsiniz.

www.tekmakistif.com
  • kardelen53  (17.10.22 04:56:52 ~ 17:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.