[]

+30 olunca nereden tanışıyoduk.

bir arkadaş için soruyorum da. :) tinder, okcupid vb platformları bir süre denemiş. pek bir randıman alamamış. c2me'den insanlarla tanışmış en son. sonra başından kötü bir evlilik geçmiş falan. şu anda ortamı olan bir işte çalışmıyor. nasıl yapalım da yardımcı olalım bu arkadaşa :))




 
eyvallah. bilmediği uygulama yok arkadaşın ama genel yönelim hangisi üzerinde. hani tinderdan bir şey çıkmıyor, bumble daha iyi gibi bunu merak etmiştim. aman etmiş o arkadaş. :) neyse daha fazla uzatmadan bir sır veriyorum o arkadaş benim.


  • atar ramazan  (23.09.20 21:28:42) 
bu arkadaş uygulamalar üzerine master degree bilgi seviyesinde olup hâlâ ne yapacağını bilmiyorsa bence biraz kendiyle ilgilensin.


  • tabudeviren  (23.09.20 21:37:06) 
evlendiğim insanı oradan bulmamıştım. ama c2me'den sevgililerim de olmuştu. zaten benim için internetten en çok keyif aldığım dönem (salt sevgililik muhabbetleri manasında söylemiyorum bunu) c2me nin c2me oldugu yıllardı. çok güzel insanlar vardı, çok güzel muhabbetler dönüyordu. şimdi ilişkiler olmuş filifot. neyse bu dede gibi konuşmaları bir kenara bırakacak olursak, şu an eskiye nazaran çok kötü bir dating ortamının oldugunu düşünüyorum. erkekler salt cinsellik, kızlarımız tamamen ego mastürbasyonu derdinde. begendiğini sağa begenmediğini sola atma olayı yani bu hız, karsındaki hakkında yarım saniyede karar vermek falan tüm cazibesi gitmiş olayın.


  • atar ramazan  (23.09.20 21:37:15) 
arkadaş ne acımazsınız. sadece insanlar nereden tanışıyor acaba biz mi denilen yerlerden tanışamadık dedik. :) master degree seviyesinde biliyor olsa burada sormazdı herhalde o arkadaş ta. adam evlenmiş en son c2me seviyesinde işi bırakmış. şimdi yeniden insan tanımak istiyor.nerden tanışalım diye bir soru sormuş sadece. gayet te bakımlı, ağzı laf yapan biri üstelik. sorunu sadece karşı cinsle tanışacak bir ortam yaratamamak.


  • atar ramazan  (23.09.20 21:42:17 ~ 21:51:22) 
online dating'de erkekler cogunlukla seks istiyor, kadınlar da aşırı ilgiyi kaldıramıyorlar, aşırı çirkin tipler bile götleri kalkık kalkık dolasıyorlar. o yüzden en güzeli bi kulube (dans, dil kursu vs)yazılsın derdim ama korona var. şöyle birşey olabilir, instagramda arkadaslarla taglenenler kısmından aday seçip, arkadasa durumu sorulabilir. pub tarzı yerlere gidip ortamı kesebilir, belki barda otururken birileriyle tanısır. iş yerinden de olabilir en kötü durumda


  • monicapp  (23.09.20 21:46:18) 
anlıyorum. online dating işi yalan yani. ben de öyle düşünmüştüm. sosyal ortam koronadan dolayı bir süre pek mümkün değil gibi. işyeri ortamı desen testosteron kokuyor :) dünyanın hemen heryerinde en kolay şey tanışıp kaynaşmak, neden bu kadar zor buralarda.


  • atar ramazan  (23.09.20 21:59:54) 
dünyada her yerde zor artık çünkü insanlar ellerindeki bilgisayarlara gömülmüş yaşıyorlar. ama bizde biraz daha zor çünkü "uff snn be slk" ortamı var :)


  • monicapp  (23.09.20 22:48:06) 
Sosyal medya ve match uygulamalarini aktif kullanan kizlara ulasmak zor, genelde ilgi zehirlenmesi yasiyorlar dogal olarak. O tarz biriyle zaten birlikte olmak istemezsiniz buyuk ihtimalle.

Benim dış görünüş anlaminda pek de sansli olmayan sevdigim bir arkadasim var, (gercekten arkadasim :D) o mesela buldugu her firsatta disarida ekmek alirken, otobüs beklerken, cafede otururken falan insanlarla "havadan sudan" konusup arkasas oluyor. Kötü karsilik alirsa takmiyor, iyi olursa iş arkadasliga veya sevgililige gidiyor. Birkac iliski yasadi ve bir suru de arkadasi oldu bu şekilde.

Bana da soracak olursan disarisi daha iyi.
  • boyle buyurdum  (24.09.20 11:17:10) 
Aktivite gruplarına katıl. Koşu, bisiklet vs. gruplar 30+ yaşlardan sonra spora başlayanlar için uygun aktivitelerle ilgili olduğundan daha yoğundur.


  • arnold schwarzeneger  (24.09.20 15:21:00) 
Günlük yaşamda her yerden tanışılabilir. Git marketteki kasiyer kadına yürü mesela. Bunu yapmak özgüven ister evet ama getirisi de ona göre


  • insomniac  (24.09.20 15:33:37) 
@monicapp dünyada her yerde zor değil ya. inan değil, yurtdışında bir süre yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. gayet dip düşürecek hatunlarla çok rahat şekilde tanışabiliyorsun sosyal medyada ya da reel ortamlarda.

@boyle buyurdum hocam o dediğin zor iş ya bu yaştan sonra :) gidip te durakta kulağında kulaklığı elinde telefonu takılan kıza yazılamam yani. tacizci muamelesi görüp te aldırış etmeyecek yaşlarda değilim maalesef.

@insomniac yok abi tamam biraz yokluk çektiğimiz doğrudur :) ama kasiyer kıza, kafedeki garsona sarkmak ta kaçıncı level oluyor. sldjfdlsf

@arnold schwarzeneger tüm arkadaşlar sağolsun cevapları için ama en mantıklısı yine bu geldi bana. aslında workshop, dil kursu, aktivite grupları adına ne dersen de sosyal ortamlardan tanışmak en makulu gibi. pandemi denen illet azalarak biterse biz de hayatımızı yeniden yaşamaya başlayabiliriz belki. kısfmet.
  • atar ramazan  (25.09.20 00:14:07) 
valla bu tur pazar yeri uygulamalarindan buldugun kisiler asiri sig oldgu icin hookup icin bile degmez. o kadar ruhsuz ki, sevisirken bile like derdinde onsanlar. ben oyun sahada oynanir yaklasimini benimsiyorum. digeri console oyunu gibi geliyor.


  • coder6006  (05.10.20 20:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.