[]

üni hocalarina toplu e-mail atma stili

merhabalar,

10 ogrenci egitimin online olmasini taleb etmekle alakali bir e-mail atacagiz rektor ve yardimcisina ve dekana.

arkadaslari CC'ye eklesem, e-mailin "kime" kismina da ilgili hocalarin adreslerini yazsam nasil olur?

yoksa hocalara tek tek mi atmam gerekiyor? saygisizlik mi olur toplu atsam? koskaca dekan ve rektore atacagim e-mail.

 
dekan ve rektorler "koskoca" filan degiller, bilakis "minicik"ler diyerek cevap vereyim;
muhtelemen bir sonuc almak icin idari islerle ilgilenen kisileri de cc eklemelisiniz. yoksa rektor ve dekanlar kendilerini koskoca sandillarindan ve "cok onemli" isler yaptiklarindan maillere bakmazlar.

bir de genel kuraldir, bir mailde cok fazla kisi to ve cc deyse genelde kimse donus yapmaz :)

son olarak, to veya cc ye ekleme yaparken hiyerarsiye dikkat edin isimleri yazarken. yani once rektor sonra dekan sonra bolum baskani sonra ogr gorevlisi vs vs diye yukardan asagiya olsun
  • ala09  (23.09.20 17:00:27) 
@cosmicstring ve @j r r tolkien hayrani +1

1- Resmi bir talep için dilekçe yazmanız gerekir. Bu durumda her şekilde işleme konacaktır.
2- Herkese e-posta atmak anlamlı değil. Rektör ise rektör, veya hangi birim ise ona atın. Ancak bu konuda sorumlu olan senato olduğu için rektörlük ile ilerlemek daha doğru. Ancak e-postanız cevapsız kalabilir, bu nedenle bakınız madde 1.
3- Vakıf Üniversitelerinde asıl güç mütevelli heyetidir. Bu nedenle okula etki edebilecek birisini arayacaksanız önce buradan başlamanız gerekir.
4- Cimer vs deneyebilirsiniz, ama etkisinin diğer kamu kurumlarına olacağı kadar yüksek olmasını beklemeyin.
  • cursor  (23.09.20 18:45:07) 
Arkadaşlar ben dekana mesaj atmıştım, dekan bana yarın bir kararın açıklanacağını beklemem gerektiğini söyledi ama kararın ne olduğunu söylemedi.

Eğer yarınki karar online olacak değilse dediğiniz gibi dilekçe yazıp, mütevelli heyetine oynayacağım.

10 değil 15 kişi olduk bu arada, 50 kişiyiz. Tamamen online olsun demiyoruz ama bari bir sınıf açılsın online eğitim yapan diyoruz. Yüz yüze eğitim görmek isteyenler de daha verimli olur diye istiyorlar ama onların bu isteği bizim de sağlığımızı tehlikeye atıyor. Bu yüzden bir şekilde senato görüşülmesi önemli.
  • damba  (23.09.20 20:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.