[]

yemek ısıtmak

5 günlük yapıp porsiyonlara ayırdığım yemekler var. bunları saklama kaplarında buzluğa ve buzdolabına atmıştım.

ısıtma olayını nasıl yapabilirim?

mikrodalga yok ama yemeği borcama döküp fırında ısıtmak mantıklı mı?

 
olabilir. ayrıca tavada da ısıtılabilir.
ama mikrodalga hepsini döver zaman açısından.

  • ozdek  (23.09.20 16:39:48) 
Çok elektrik yakar öyle. Geceden yiyeceğini buzdolabına indir çözünür.
Olmadı tava+1

  • coca cola  (23.09.20 16:41:48) 
Her yemek dondurulmuyor. Besin değeri vs açısından. Ve fırında direkt çözdürmek riskli.

Bir gün önceden çıkarıp tavada ya da fırında buz çözdürme özelliği varsa o şekil.

Ben genelde çocuğun yemeğini çok yapmışsam ve dondurmaya uygunsa öyle yapıyorum.
  • makarnacanavari  (23.09.20 20:23:08) 
Ha bir de şey var, konserve şeklinde kavanozlara koyabilirsiniz. Yaptığınız yemek buna uygunsa tabi. Genelde zeytinyağlıları ben konserve yapıyoruö birkaç kavanoz. Çok lezzetli oluyor. Pek de uğraştırmıyor. Bilmiyorsanız internette çok fazla, detaylı, basit tariflere ulaşabilirsiniz.


  • makarnacanavari  (23.09.20 20:24:25) 
pişmiş bir et yemeği 50 dk. + sebze yemeği 2 saat sonra bozunmaya başlıyor... diyerek noktayı koyayım.


  • ankarakecisi  (23.09.20 23:09:19) 
yemeği soğutup vakum makinesiyle vakumlarsan buz dolabında 3-4 gun is gorur. ama benim tercihim o yemekte kullanacağın malzemeleri çiğ olarak kesip vakumlamak ve her aksam tencerede 20 dakikada taze pişirmekten yana olurdu.bekleyemem dersen simbonun yavaş pişiricisi gibi ürünler var sabah atıyorsun aksama kadar yavaş yavas pisiriyor.


  • bluewhale  (23.09.20 23:26:26 ~ 23:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.