[]

İşten ayrılma sorusu

Çalıştığı her firmada uzun vadeli çalışmak isteyen, pandemi döneminde çalıştığım firmadan ayrılmak zorunda kalan bundan yaklaşık 2-3 ay önce uzun vadeli çalışma hayalleriyle köklü bir firma nı işe başlayan kişi (mülakat sırasında da uzun vadeli çalışmak istediğini birkaç defa belirtmiş) ancak çalışma ortamını hayal ettiği gibi bulamamış ve farklı bir firmadan iki katından biraz fazla bir maaş ile iş teklifi almış bir kişinin teklifi kabul edip iş değiştirmesi doğru olur mu?
Siz olsanız kendinizi rahatsız hisseder miydiniz?



 
Doğru olur.

Şirketler anne-baba-arkadaşınız değil. Başka yer daha iyi imkan sağlıyorsa oraya gidersiniz, kimse de buna alınıp gücenmez.
  • plutongezegendegilmi  (23.09.20 09:31:43) 
Çok doğru. Düşünecek bir şey yok bence. Açıkça söylerdim durumu. İyi ayrılmaya çalışırdım artık ne kadar mümkünse.


  • the coon  (23.09.20 09:33:12) 
sence çalıştığın yer senin yarı maaşına başkasını çalıştırabiliyor olsa seni şutlamaz mı?

evlenmiyorsunuz, para karşılığında çalışıyorsunuz.
  • denizgonen  (23.09.20 09:35:33) 
Duygusal bakmamak lazım. çalıştığı kişilere 2 katı teklif aldım dediğinde zaten güle güle git derler.


  • lcha  (23.09.20 09:47:28) 
Hocam sirketler yuksek maas teklifi alip giden kisilerin arkasindan of puf yapmazlar. Sen ciktiktan sonra bi ilan cakarlar ertesi gun yerini doldururlar. Ki kurumsal bi firma diyorsun. Aile sirketi olsa bi nebze hadi.


  • brkylmz  (23.09.20 10:54:36) 
Abi 7 senedir aynı firmadayim . Şimdiki aklım olsa ilk sene is değiştirirdim . Hiç durma yüksek paraya git.


  • ycaycayca  (23.09.20 11:41:03) 
Bizim şirkette, ayrılsa bayağı büyük boşluk olur diye düşündüğümüz birkaç kıdemli insan bu sene ayrıldıktan sonra yokluklarını pek hissetmedik. Hemen rolleri doldu. Bir şekilde işler devam ediyor. Onları düşünmene gerek yok. 2 kat maaş çok iyiymiş.


  • juninho77  (23.09.20 12:04:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.