[]

Ruya tabirlerine inaniyor musunuz?

3 gundur gordugum ruyalarda belirgin seyler ne anlama geliyor diye bakayim dedim. Dun helva yiyiyordum baktim zengin olup evleniyormusum, bugun corap giyiyordum ona baktim yine zengin olup hayirli bir kismet buluyormusum. Gecen gun ne gordum hatirlamiyorum ama alakasiz birseydi yine zengin olup guzel bir bayanla tanisiyormusum. Paso zengin oluyorum ama cebimde 50 kurus var suanda ne zaman olacak acaba.




 
3 vakte kadar olur.

Başlıktaki soruya cevap: Hayır.
  • himmet dayi  (23.09.20 08:00:23) 
Bunca senenin sonunda bazı rüyaların benim için bir anlamı olduğuna inandım. Örnek vereyim; ne zaman balık görsem hakikaten işlerim açıldı, eve beklemediğimiz yerden para geldi. Ne zaman çiğ et görsem hastalandım. Ablam her deniz kabuğu gördüğünde iş değiştirirdi.Rüya tabiri kitapları safsata ama rüyaların kişiye özel anlamı olduğuna inanıyorum. Rüya sırasında nasıl hissediyorum filan...


  • SiyamkedisiZorro  (23.09.20 08:38:51) 
Senin rüyanın tabirini bir tek sen yapabilirsin, yardım alabilirsin ancak başkasından, o da sana rüyalarınla ilgili soru sorarak yapar bunu, sen çözümlersin, helvayı satın mı alıyordun? Evlenme anını mı gördün yoksa evlenmiş misin? , yanında başka kimler vardı vs gibi.

@SiyamkedisiZorro Senin mesajından örneklendireceğim.
Hastalanmak üzere olan bir insanın rüyasında çiğ et görmesine zihnin bedeni uyarması olarak bakıyorum. Her deniz kabuğu görüldüğünde iş değiştirmesi o deniz kabuğunu tatili yani işinden çok bunaldığını anlatıyor. @SiyamkedisiZorro nun dediği gibi Rüya tabirinin kişiye özel anlamı var. Ve eğer kendimizi çok sıkar ve üzersek rüyalarımızda vücut kimyamız yerine gelsin diye aşırı neşeli pozitif şeyler görmek mümkün, içimize su serper umut vs. Ben genelde yaş pasta yerim böyle zamanlar rüyamda :) O yüzden eğer pasta yediğimi görürsem rüyamda, canını çok sıkma anlamına gelir.
  • sadegazoz  (23.09.20 09:20:39) 
Ben bilinçaltıyla olan ilişkisine inanıyorum sadece.


  • jazzabel  (23.09.20 09:43:36) 
Annemin bazı işaretleri var: altın görmek, ayakkabı görmek sıkıntı der. temiz suda yüzmek hayırlı der vs. Ölmüş bir büyüğümüzü görünce de hayır yaparız.

bunun dışında bir sürü yorumcu var: yok ayak parmağında siyah oje sürmek ne demektir vs gibi abidik gubidik rüyalar var yorumları. Bunları pek de sallamıyorum.

Ama rüyalar genel olarak bilinçaltının işareti. Biraz ciddiye almak gerekiyor. Ne gördüm neden gördüm diye incelenmeli.
  • lcha  (23.09.20 11:35:55) 
@lcha geçtiğimiz aylarda 1 er hafta arayla kuş gördüm mesela rüyayı gördüğüm günlerin sabahında babaannem ve halam rahmetli oldu. sonra baktım kuş ölüm ile alakalı birşeymiş galiba.


  • rahmi pinkfloydoglu  (23.09.20 12:29:02) 
Hayır.


  • pass  (23.09.20 14:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.