[]

Özel hastanede doğum fiyatları(İstanbul)

Merhaba,
Eşim geçende doğum için İstanbul'da bazı özel hastanelerin 30-40 bin tl civarı olduğunu söyledi.

Henüz çocuğumuz yok ama bu kadar fazla ise olmaması daha iyi gibi :)

1) Yakın zamanda özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ücret verdiler acaba? Bir de hangi hastane olduğunu söylerseniz çok memnun olurum.

2) Bir de şu an eşimin özel sağlık sigortası yok. Ocak ayında özel sağlık sigortası yaptıracağız. Diyelim ki Ocak ayından bi kaç ay sonra hamile kaldı. Çoğu sağlık sigortası doğumu karşılamak için 1 ya da 2 yıl gibi bi süre sağlık sigortalı olma şart koşuyormuş. Bu durumda hiç yaptırmamak daha mı mantıklı? Yoksa doğumu karşılamasa da doğum öncesi muayene vs. ücretlerini karşılıyor mu özel sağlık sigortası?

 
1- www.gebe.com
1 sene önce central hospital 4.500 tl , 3.5 sene önce acıbadem hastanesinde 13.000 tl idi.şimdiki fiyatlar yukarıdaki gibidir sanırım.
2- poliçe başladıktan belli bir süre sonra hamile kalınması durumunda doğum, muayene, çoğu test vs her şeyi kapsar.
tabi yapılan poliçenin de hamileliği kapsaması gerekiyor.
  • oz suser  (23.09.20 01:06:56) 
o fiyatlar en lüks hastaneler için geçerli
olsa gerek. hastanelerin şubelerinde bile fiyatlar değişken. mesela biz halkalı acıbademe gidiyoruz. bugün için normal doğum 7.5 sezeryan 8.

  • al sana nick it  (23.09.20 07:11:41) 
Maslak acibadem’e bu sene normal doğum 14bin küsur ödemiştik.


  • monkey  (23.09.20 07:20:19) 
30-40bin dedigi full pakettir. Dogum oncesi rutin kontroller+Suit oda+dogumdan sonra odanin suslenmesi+fotograf+dogum sonrasi misafirler icin kokteyl+fotografci vs

Bu sekilde 70 80e kadar yolu var
  • brkylmz  (23.09.20 09:42:20) 
Esenyurt reyap hastanesi 4.5 bin doğum. Kontroller vs derken 10 binlik olursunuz.(arkadaşın çocuğu oldu)

Beylikdüzü medicana 9-10 bin tl Doğum . Kontrollerle 20 bini buldu(bizim çocuğumuz oldu)
  • ycaycayca  (23.09.20 11:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.