[]

Kredi Kartı Aidatı

Geçen gün kredi kartımdan yıllık aidat adında kesinti yapılmış. Görünce itiraz edip geri ödenmesini istedim, geri ödemeyi yapmışlar ama mailde başka detaylar da var.

Bu seneye özel olarak geri ödemenin yapılmasını uygun gördük, eğer aidatsız kart istiyorsanız bankamızın başka kartları var onlara geçebilirsiniz şeklinde bir özeti var mailin.

Kart aidatı alınması kanunlarla yasaklanmamış mıydı ? Eğer bu kartı kullanmaya devam edersem ve seneye geri ödemeyi kabul etmezlerse hakem heyeti aracılığıyla bu aidatı alabilir miyim yoksa biz sana söylemiştik derler ve mahkeme de onları haklı bulabilir mi ?

Kart iş bankası maximum.

 
E devletten bankalar birliği tüketici hakem heyetine şikayet edebiliyorsun. Ancak ben 5. Ayda şikayet ettim. Bu ay bankadan savunma yazısı istediler. Başka da gelişme yok.


  • ykyt  (22.09.20 20:48:58) 
Bi ara herkesten aliniyordu aidat, o donem mahkemeye basvurup aliniyordu geri. Sonra bankalar aidatsiz (cok fazla kampanyasi olmayan) kartlar cikardilar. Tamamen ucretsiz.

Eger ille de bol kampanyali, temassiz ozellikli vs olsun derseniz yillik ucreti mukabilinde normal kartlardan da alabilirsiniz.

Secim sizin yani.

Ha harcamaniz vs bolsa bankalarin geneli aidati iade eder ama musteri memnuniyeti icin.
  • brkylmz  (22.09.20 20:54:40) 
Kanki yağlı bir müşteri değilsen, kapatırsan kapat kartı hih diyorlar. Ondan haberin olsun


  • allah yazdiysa bozsun  (22.09.20 21:12:58) 
Yasaklanan kredi kart aidatı değil, vadesiz hesaplardan alınan hesap işletim ücreti. Karlı müşterileri değilsen, bankalar ücretsiz sundukları kredi kartlarını almaya yönlendirirler.


  • cek  (23.09.20 08:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.