[]

Böyle bir arkadaş grubuna yanlar mıydınız?

Haftanın beş günü, günde on saat aynı ortamda bulunulan bir işyeri. Birkaç haftadır tanışıp kaynaşmaya başlamış kilit bir grup var. Yaşları 24-28 aralığında. Bolca kız, bir tane komik erkek var. Aralarındaki sohbet gayet keyifli ama dahil olduğunuz kadarıyla başkalarının giybetleri de dönmekte. Komik olan erkek size biraz tuhaf davranıyor, arkadaşlık kurmak istiyor ya da hoşlanıyor, belli değil, karışık sinyaller gönderiyor. Kızlardan biri gayet canayakin, sıcak, iyi biri ama kaotik bir iç dünyası var. Diğer kız mesafeli, burnu havada, frekansinizin çok uymadığı biri.

Bu grup yeni başladığım işyerinde bana bir yakın, bir mesafeli davranıyor. Bir yerlere çıkıyorlar işten sonra, bazen çağırıyorlar bazen çağırmiyorlar. Benim yaşım onlardan büyük, otuzu geçtim. Bu grupla nasıl bir ilişki kurmalı?

Teşekkürler.

 
Çağırdıklarında müsaitsen git, çağırmadıklarında küsme. Gittiğin zaman izleyici ol bir süre. Gruptan kopacak davranışlar yapmamaya çalış. Alışma süresini hasarsız atlatırsan herkesi tanımış herkes de seni tanımış olur. Sonrası kolay.


  • pass  (22.09.20 20:47:23) 
Valla sohbetlerini seviyorsan ve samimi olduklarına inanıyorsan çağırdıklarında git. Ama aksi durum söz konusu ise sadece işteyken normal konuşur pek samimi olmazsın.


  • Amaranta ursula  (22.09.20 20:52:40) 
Bu kadar spesifik ve stratejik düşünmeye gerek yok dal gitsin


  • olaylar olaylar  (22.09.20 22:03:09) 
@pass e katılıyorum çağırilinca git ama simdilik sen atakta bulunma bence. Bizim hergun bu sekilde görüştüğümüz grupta yaslar 28-35 seklinde hatta esini sevgilisini getiren olursa 25 e falan dusuyor 30umu gectim demissin ya anlaşılmıyor kim kac yasinda zaten boyle ortamlarda. Bence karis aralarina gitsin. Bir sicak bir soğuk davranmalarinin sebebi sey olabilir ama ; iclerinde kibar olanlar vardir davet ediyorlardir iclerinde sana gicik olan da vardir bazen onlara uyup aman hadi etmeyelim diyorlardir. Ama kaynasinca duzelir muhtemelen.


  • ruby elixir  (22.09.20 22:13:36) 
Mesafeli dediğim kız uyuz oluyor olabilir bana, dediğim gibi frekansimiz pek uymadı. Oğlanın napmaya çalıştığını zaten bilmiyorum. O kanımın kaynadığı kız için yanasasim var ama bu kadar çabuk kaynasip gruplasan insanlar da ne bileyim.


  • epistemic_regress  (22.09.20 22:24:44) 
biraz daha gözlemle, dedikodu seviyorlarsa grup her an dağılabilir. seni bazen çağırmamaları çağırmadıklarında senin dedikodunu da yapıyor oldukları anlamına da gelebilir.


  • prodeq  (23.09.20 08:28:54) 
Samimi olmak için değil ne döndüğünü öğrenmek için o grubun bir parçası olman lazım.


  • SiyamkedisiZorro  (23.09.20 08:40:27) 
sal gitsin.bir daha çağırmazlarsa sonraki çağırdıklarında gitme.mümkün olduğu kadar sohbetlerine az dahil ol.körler sağırlar birbirini ağırlasın.sen keyfine bak.muhattap olmana değmez.


  • since1907  (23.09.20 08:43:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.