[]

Barbekü Sosu - Hardal ve diğer soslar

Barbekü Sosu - Hardal ve diğer soslarda hangi markaları tercih ediyorsunuz? Gerçi ketçap ile mayonez kullanmıyorum. Annem ara ara patates ve köfte yapıyor. Sade güzel oluyor ama bazen sos aradığım oluyor. Hangi markayı tavsiye edersiniz?




 
calve ve heinz


  • sutlu nescafe  (22.09.20 18:15:34) 
Barbeku sos icin HP bbq.
Heinz’in american burger sosu cok iyi.

Ben bu ikisini kullaniyorum yalnizca.
  • invictae  (22.09.20 18:18:39) 
hp classic bence patates için en iyisi. ama daha kallavi bir barbekü sos için(sandviç ya da etlerle yemelik) rufus teague honey sweet bbq ülkede bulunan en iyilerden. carrefoursa gurme'lerde var.

çok hardalcı değilim ama dijon seviyorum daha çok. migros'taki maille dijon favorim.
  • Bruce  (22.09.20 18:22:21 ~ 18:23:21) 
Heinz aliyoruz.
Bazen rende domates kullanarak domates sos yapiyoruz.

  • nax  (22.09.20 18:36:46) 
Ben heinz ve hp seviyorum ama en son ikea’nın soslarını aldım hoşuma gitti baya.


  • jazzabel  (22.09.20 18:42:33) 
Bbq için hp, taneli hardal edmond fallot, dijon için maille. Kalan tüm soslar heinz.


  • irene  (22.09.20 19:13:14) 
Bbq için HP’den başkası yalan. Hepsini denedim. HP’nin de 3 çeşidi var yeşil olanı en iyisi.


  • jamiro  (22.09.20 21:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.