[]

Teknik alanlarda gercek icerik saglayan yerli olusumlar

Merhaba,
Bilim ve yeni teknolojiler ile ilgilenen, yeni cikan telefon veya akilli saaterle ilgilenmeyen, yalandan medya sitesi olmayan fakat yaptigi is medya sayilabilecek yerli olusumlar ariyorum. Tam anlatamamis olabilirim ancak ornek vermek gerekirse acikbilim gibi podcast, evrim agaci gibi bir platform ya da muyendis gibi nis bir alanda teknik odakli bir websitesi olabilir. Yayin formatlari onemli degil, olusumun bilim, teknoloji ya da muhendislik ile gercek ve teknik anlamda ilgilenmesi onemli. Kisisel blog degil topluluk ya da medya ariyorum. Tesekkur ederim.



 
Bilimfili var genel olarak bilimle ilgilenen.

Arkeofili ve Arkeomedya var ama arkeolojiye odaklı.

GelecekBilimde ekibi var son zamanlarda aktif.
  • evrim halkasi  (22.09.20 17:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.