[]

Goethe Institut

Almanca kursu için Das Akademie ve Goethe Institut online eğitim fiyatları aynı. Goethe'ye gideyim diyorum ama 2 seçenek var: Grup Online Eğitim ve Blended Online Eğitim.

Bu kurslara katılan, yorumlayacak olan birisi var mı? Blended haftada 8 ders saati canlı - 8 offline, grup ise 4 saat canlı - 12 saat offline. 150 TL fiyat farkı var aralarında, değer gibi geldi.

Goethe gitme das git diyen varsa da fikrini duymak isterim ama goethe de 1 aylık yoğun kursu das 2 ayda veriyor.

 
Ben Goethe institute'e gidiyorum Almanca için.Marta kadar örgün eğitim aldım,sonra online eğitimden memnun kalmadım.Ara verdim ancak başka seçenek bulamadığımdan online a devam ediyorum temmuzdan beri.Blended yeni çıkan bir eğitim şekli.Yukarıda yzdığınız ders saatlerini ikiye bölün.Çünkü normal kurda haftada 4 değil 2 saat canlı ders ypılıyor diğer 2 saat websitesi üzerinden yapılan alıştırmalara sayılıyor.1 ders saati de 45 dk dan sayıldığı için normal kurda haftada bir gün blok ders 1.5 saat online grup dersi alıyorsunuz.Blended ise bunun 2 katı,yani 2 gün 1.5 saat ders alınıyor.Sizin vakit ayırma durumunuz varsa tabii ki 150₺ farkla iki katı ders almak daha mantıklı.Yoğun kurları zaman sıkıntınız yoksa tavsiye etmiyorum zira bir konu pekiştirilemeden diğer konuya geçiliyor,hele online da hiç tavsiye etmem yoğun kuru.Başka kursa gitmedim karşılaştırma yapamayacağım o yüzden.


  • arenas  (22.09.20 18:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.