[]

plaka

arkada$lar otv + kdv si odenmi$ bir araca yarin plaka cikarticam. faturalari felan var ama hicbi$i anlamadim sanirim burda anlatiyo ama 60 tane farkli uygulama oldugu icin bir $ey anlamadim;
www.ankara.pol.tr

sorum $u, sifir km 2007 model bir honda activa ya plaka cikarticam. neler yapilmasi gerek ne tur bir i$leme tabii olucaz, evrakti ottu koktu neler goruturelecek. bilgisi olanlar aydinlatabilirse cok sevinirim.

 
otomobili aldığınız bayiinin yapması gerekmiyor muydu? yani genellikle uygulama bu yönde oluyor. cüzi bir miktarla veya ücretsiz, otomobil bayiisi ilgileniyordu diye hatırlıyorum.


  • nesilsiz  (14.10.07 22:29:29) 
muameleciler bilir bu işleri. burada yoktur sanırsam? kendin çıkarmaya çalışırsan çok uğraşırsın diye düşünüyorum. wannabe muameleci ya da işe yeni başladıysan bilmem tabi.


  • ozdek  (15.10.07 01:33:50) 
hic muameleci kari$tirmadan yarin ne yapmam gerektigini merak ediyorum, $imdi atiyorum noterden ya da muhtardan bi kagit felan isterlerse sictik demektir. muameleciler var her yerde var ama cok para istiyorlar.


  • maresalx  (15.10.07 02:16:54) 
araba senin üstüne değilse en çok zorlayacak olan vekaletname olacaktır. muameleciye de vekalet verilir zaten.


  • ozdek  (15.10.07 12:29:27) 
önceki bir duyurundan anladığım kadarıyla ikramiye olarak kazanılmış bir araba bu. dolayısıyla "alınan bayi" diye bir şey yok. beşevler'de 1.caddenin girişinde birkaç bina ileride sağda bir muameleci var. plaka falan işlerini hallediyorlar. uzak değilsen görüşebilirsin. başka yerlerde de vardır eminim ama ben bildiğim yeri söyledim. bir de zaten emniyet'in kapısında "ruhsat mı abi", "plaka mı abi" diye yapışan çakallar var. güvenirsen onlar da halledebilir belki.


  • kibritsuyu  (15.10.07 17:05:32) 
bugun emniyet mudurlugune gidip olayi cozdum bilmeyenler ve merak edenler icin yaziyorum $imdi;
oncelikle sifir km aracinizin faturasini ve yaninda verilen virt kirt kagitlari alip gidiyorsunuz emniyet mudurlugunun trafik $ubesine. hemen akabinde hayvanalr gibi formalr doldurup siralara giriyorsunuz allah sizi inandirsin 32 numarali bankoya girdigimi hatirliyorum en son bir an hic bitmeyecek gibi geliyor. baktim olarak gibi degil hemen kapi onunde bekle$en muameleci elemana yana$tim iyiki yana$mi$im. adam benim toplamda kendim ugra$ip 225 ytl tutan plaka masrafimi 180 ytl ye cozdu. bir evrak doldurmak ne bilim yazmaktan tutun dilekce orneklerine kadar cok farkediyo mesela vatanda$a emniyetin sattigi dilekce atiyorum 4 ytl ise bu muamelecide haziri 1 ytl gibi. herif saolsun 45 ytl parayi cebime kar olarak koymami sagladi. (bu arada 180 ytl den 20 ytl yi muameleci abiye verdik) neyse sozun ozu $u ki. trafik tescil i$lemlerinizi icin bu muamelecileri kullanin bende art niyetli yakla$iyordum ama bugun yanildigimi gordum. adam 2 saatlik bi sure icersinde plakami aldi getirdi cillop gibi hic ugra$madan.
obur turlu polisle gecen diyalogu yazim buraya
polis- kimligini ver
maresalx -buyrun (dosyadan nufus cuzdaniz cikarilir uzatilir
polis- versene kimligini!!!!!
maresalx- ?!? verdim ya

evet adam 30 sn kadar suratima inanilmaz agresif sinirli bakti durdu ne diycegimi bilemedim. i$te muameleci olunca hic boyle puruzlerle ugra$miyosunuz
  • maresalx  (16.10.07 01:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.