[]

Hastane bir türlü heyet raporumu çıkarmıyor, memuriyetim yanacak?!

Bu soruyu arkadaşım adına yazıyorum.

Kendisi öğretmen olarak atandı. Çevre şehirler dahil hiçbirinde hastane randevusu bulamadı, neyse ki uzaktaki bir ilçeden buldu, fakat bir haftadan fazla süre geçmesine rağmen rapor çıkmamış, heyet kurulu biz bilmiyoruz eksik imza vardır bir ay hakkımız var bekleyeceksiniz diyor. Fakat arkadaşım önümüzdeki hafta göreve başlamazsa memuriyeti yanacak.

Ne yapacağız biz? Lanet ettik artık. Tüm arkadaşlarım aynı gün almış raporunu, biz sürünüyoruz.

 
Yani buradan yapılacak bişey yok.

2 seçenek var, memuriyet yanması öyle hemen olmaz diye düşünüyorum, ilgili yetkiliye (milli eğitim) hatta bi üst yetkilisine durumu anlatıp yardımcı olmasını istemek
Veya hastaneden tanıdık yetkili filan vs bulup (öyle santral yada sıradan memur değil) biraz sıkıştırmak.
  • infernalcadre  (22.09.20 16:23:18 ~ 16:23:52) 
Pandemiden dolayı belki durumlar değişmiştir ama benzer bir meseleyi yaşadım ve ilçe ilçe il il yaptığım aramada sonunda aynı gün rapor çıkaran bir hastane bulmuştum. (2015)


  • godspell  (22.09.20 16:25:59) 
başlama süresi içinde göreve başlayıp raporu daha sonra ikmal edecek. durumu dilekçe ile idareye bildirir. dilekçede hastanelerin pandemi nedeniyle rapor vermekte geciktiklerini bildirir.


  • praetor  (22.09.20 16:27:29) 
özel hastane raporunu kabul etmiyor mu meb? ediyordur. gidin özelden alın. daha ucuz oluyor genelde hem


  • glamdr1ng  (22.09.20 16:28:29 ~ 16:29:33) 
Şehir yazın buradan yardımcı olacak çıkar belki.


  • gatherer  (22.09.20 19:36:46) 
İzmir / Menemen Devlet Hastanesi. Çok teşekkür ederim


  • hadi ya la  (22.09.20 20:58:56) 
Güncelleme: sadece bir doktorun imzası eksik, elektronik imza için flash belleğini kaybetmiş. Bekleyeceksiniz diyorlar.

Milli eğitim müdürlüğünü aradık, sonradan getiremezsiniz, çıktığında e-devlet çıktısı da kabul etmiyoruz, raporunuzu alın gelin diyorlar.

Memuriyet yanacak, nasıl olur diye sorduğumuzda onun hesabını doktordan sorarsınız dediler.

Delirttiler.
  • hadi ya la  (23.09.20 14:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.