[]

mutfak dolabı arkasındaki yere nasıl ulaşılır

selamlar,

bulaşık makinam bozuldu, makina ankastre ve arkasından çıkan elektrik kablosu mutfak tezgahının altındaki dolap kısmının da altında bir üçlü prize takılmış halde. ulaşmam pek mümkün gözükmüyor. dolabı parçalarına ayırmadan bunu yapmanın herhangi bir yolu var mıdır? böyle bir şey yaşamış ve çözüm bulmuş biri var mı aranızda?

şimdi yeni makina siparişi versem de onun çıkartılması ve takılması gerekecek ve bunun için de ulaşılması gerekecek her türlü o yüzden seçeneklerimizi öğrenmek önemli.

teşekkürler

 
Yeni makine alana kadar servis çağırsanız? Belki de bozulmamıştır. Ankastre makineniz dolaba bağlanmış olabilir zaten, prize ulaşsanız bile makineyi çıkartamayabilirsiniz.


  • malheiros  (22.09.20 12:01:35) 
yeni makineyi ev sahibim ödüyor ve servis geldiğinde yenisinin daha mantıklı olacağını söylediler. çıkartmak için de aldığım yerin montaj servisi olduğundan dolayı uğraşacağım bir kısmı yok ancak o gün geldiğinde neler yapacaklar onu az çok bilmek istiyorum ki ev sahibine yazabileyim.


  • viyana kangurusu  (22.09.20 12:07:50) 
Öylese fotoğraflarını çekin ve aldığınız yerde gösterin. Onlar bilirler zaten nasıl demonte edilir. Zaten kapağında ahşap panel varsa, onu söküp yenisine de takmaları gerekecek. Büyük ihtimalle hallederler. Bir de eski makinenin de indirim pazarlığını yapın.

Ev sahibiniz süpermiş bu arada. Kıymetini bilin.
  • malheiros  (22.09.20 12:22:41) 
Google'a "ankastre bulaşık makinesi nasıl sökülür" yazınca çıkan videoları izleyerek fikir edinebilirsiniz bence.


  • kobuzchu kiz  (22.09.20 12:23:50) 
ankastre dediğimiz ürünler, dolapla birlikte imal edilip sökülemez şekilde dolaba yapıştırılmış cihazlar değil ki. niye dolabı parçalara ayırasınız?

muhtemelen makine ile dolabın birbirine birleştiği noktada, mesela kapağı açınca dolaba yaslanan yerinde sağda ve solda birer vida vardır. o vidaları çıkarıp makineyi kendinize çektiğinizde hop diye geliverecektir.
  • kibritsuyu  (22.09.20 12:35:29) 
Makineyi öne çektikten sonra arkada üstte prizi görürsünüz, bi ihtimal yan modülün arkasında kalmış olabilir priz.

Yani önce prizler duvara monte edildi, sonra dolaplar monte edildi, prize denk gelen yerler kesildi.

En son fırın/bulaşık vs monte edildi, bir sıkıntı yok yani.
  • John Bloor  (22.09.20 12:41:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.