[]

Macbook Usb Type-c Dönüştürücü

Macbook aldım 4 tane usb girişi var ama hepsi type-c olduğu için evdeki mouseları takamadım.

Type-c girişi olan bi mouse mı almak mantıklı yoksa type-c girişi normal usb girişine çeviren bir dönüştürücü mü almak mantıklı?

Bu dönüştürüclerin bazıları çok ucuz bazıları da nispeten daha pahalı. Hangilerinden alacağımı da bilemedim. Eğer varsa kullandığınız önerebilir misiniz?

 
konuyu mouse özelinde soruyorsanız doğrudan bluetooth ile bağlanan bir mouse alin. genel olarak bakacak olursak usb-c dönüştürücü hub almak daha mantıklı bence.


  • helenart  (22.09.20 09:29:40) 
dönüştürücü al. illaki başka şeyler de lazım olcak.

www.gittigidiyor.com

şu tarz bir şey, her şeyi olan.
  • jelly bear  (22.09.20 09:31:44) 
Dönüştürücü alın, ama mouse'u da bütçeniz varsa bluetooth tercih edin.


  • PoscheN  (22.09.20 10:00:34) 
Evet dönüştürücü almanı öneririm. Yan sanayi olanlar da iş görüyor ama çabuk bozulabiliyor, ben hepsinden bezip gidip apple'ın üçlü dönüştürücülerinden aldım (hdmi/vga, usbc ve usb var içinde)


  • roket adam  (22.09.20 10:04:26) 
s-link aldım, başlarda çalışıyordu artık iphone'u görmüyor bilginize.

urun.n11.com
  • aziz dostum jack  (22.09.20 10:52:28 ~ 10:52:45) 
yer sorunu yoksa hub tarzı alın daha uzun dayanır. bu c nin ucuna eklemeli tarz mekanik ekleme çalışan şeyler bir süre sonra tak çıkar bozuluyor. hub tarzı olanlar daha sağlam.

ayrıca bt mouse +1 büyük rahatlık.
  • ozdek  (22.09.20 11:37:56) 
bt mouse +1, ama illa ki ilerde usb'ye vs ihtiyacim olur derseniz de ugreen veya baseus'in type-c hub'larini tavsiye ederim. aliexpress'ten falan bakabilirsiniz ihtiyaciniza gore baya cesitli model var farkli girisleri olan. ben urun.n11.com sunu aldim aliexpress'ten, bugun geliyor kargo ins.


  • hjarteblod  (22.09.20 11:51:02 ~ 11:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.