[]

Aile bireylerinin Covid-19 olması

Birlikte yaşadığınız ailenizden biri Covid-19 olsaydı nasıl önlemler alırdınız? Mutfak araç-gereçleri, banyoyu kullanma vs aklınıza gelebilecek her konu olabilir.




 
Birkaç günlüğüne ailemin yanına gelmiştim. Bir ara korona olduğumdan şüphelendim. Boğaz ve kas ağrısı, halsizlik vardı. Hiçbir şeye damlacık bulaştırmamaya gayret ettim, maske taktım bir süre. Havlularımı ayırdım. Çok kasmadan asgari önlemler aldık sadece. Kendi evime dönmek istedim, bizimkiler razı olmadılar.

Edit: AKSKDKD AKLIMA NE GELDİ. Geçen gün doğum günümdü maskeyi çıkarıp pastanın üstündeki mumları üfledim sonra hep birlikte yedik.....
  • ruhen hastayim ben  (21.09.20 22:55:37 ~ 22:56:39) 
Mümkün olan her şeyi ayırmak (tuvalet, havlu, çatal bıçak, bardak), her şeyi makinede yüksek sıcaklıkta yıkamak, kapı kolu veya ışık düğmesi gibi herkesin dokunduğu yerleri sık sık dezenfekte etmek, evi sürekli havalandırmak.


  • fotrsapka  (21.09.20 23:15:33) 
Ben nisan ayında covid oldum. Evde kardeşim ve erkek arkadaşım vardı. Kendimi odama kapatıp odadan hiç çıkmadım ama banyo bir taneydi ve mecburen aynı banyoyu kullandık. Banyoya giderken maske takıyordum ama duş alırken ya da diş fırçalarken falan takmıyordum haliyle. Onun dışında yemeğimi falan onlar maske takarak plastik tabak ve çatal kaşıkla odama bırakıp gidiyordu. Banyo dışında hiçbir ortak alana girmedim.


  • ms brownstone  (21.09.20 23:27:05) 
Valla biz ailecek olduk. İyi ki de öyle oldu muhtemelen beceremezdik. Nereden kimden geldiğini hala bilemiyoruz. Aynı evde bu iş çok zor mutlaka bulaşırdı


  • infernalcadre  (21.09.20 23:43:37) 
Dun eşim pozitif çıktı, ben negatif çıktım. Yani aynı evde yüzde yüz bulaşacak diye bir kural yok. Evde karantina uygulamayın demiyorum tabi ki ama artık ben bu işi KADER'e filan bağlayacağım. Sinirim bozuldu çünkü, anlam veremiyorum. Bir de muhtemelen adamı birkaç güne eve gönderecekler ve mecburen biz de bu önlemleri alacağız. Öyle bir saçmalık ki onlemsiz halde bulasmayan hastalığın bu sefer bulaşacagı tutabilir.


  • elorelia  (22.09.20 00:03:37 ~ 00:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.