[]

İnternetten alıp memnun kaldığınız medikal MASKE var mı?

arkadaşlar selam. marketten maske aldım beğenmedim, eczaneden aldım beğenmedim. ilk zamanlar mavi gerçekten kalın ve kaliteli cerrahi maske geçmişti elime onun gibisine rastlamadım daha sonra.

meltblownlu sertifikaları vs. tam, merdivenaltı üretim olmayan maskeyi nereden bulacağız?


 
ben de arastirmistim, bu corona belasindan once doktorlarin hastanelerde kullandigi markalar iyiydi ama o markalara ulasamadim.

kurtsan medikal'in roll marka maskesini bir yerlerde ovuyorlardi

www.kurtsanmedikal.com

ama satan bir yer bulamadim, simdi bim'den aldigim sanibon maskeyi kullaniyorum fena degil gibi
  • exlibris  (21.09.20 15:56:10) 
www.trendyol.com
RKadaşım bundan kullanıyor ve memnun

  • sutlu nescafe  (21.09.20 15:59:13) 
evony çok övülüyordu burada da, ben de aldım memnunum


  • passion rules the game  (21.09.20 15:59:25) 
evony kullananlar. çakmak testinden geçiyor mu?


  • sormayageldim  (21.09.20 16:09:28) 
şuradan kaydı var mı kontrol ediyorum. utsuygulama.saglik.gov.tr

daha önceki önerilerden mardenim almıştım, burada kaydı var. feli's diye bir marka almıştım hepsiburadadan, kaydı yok. ikisi de güzel ama mardenim bir tık daha iyi.

evony sipariş ettim, onun da kaydı var.
  • inheritance  (21.09.20 16:37:46) 
hangisi daha iyi evony mi mardenim mi acaba?


  • sormayageldim  (21.09.20 16:53:16) 
  • pass  (21.09.20 17:31:49) 
Benim için artık çakmak testi out, su testi in.

eksisozluk.com

Bu testi şu ana kadar geçenler b-good, evony ve ah zee.

Bir tavsiye, asla Trendyol'dan maske almayın, başka yerleri tercih edin, markasına güvenip alıyorsunuz saçmasapan bir marka ve bir işe yaramaz abuk subuk maskeler geliyor. Yorumlarda da yazılıyor hep ama Trendyol hala göz yumuyor. Başka siteleri tercih edin, mağdur olmayın.
  • hair freak  (21.09.20 17:38:06) 
Ben de Bgoodcuyum, ben eczaneden aldım ama internette de satılıyor, yüzüme cuk oturdu, gözlük kullanıyorum, buğulanma olmadı, zaten güvenilirlik testlerini de geçmiş fakat kulaklarından şikayet edenler olduğu için lsatiklerini daha geniş yapmaya başlamışlar, yeni aldıklarım biraz bol gibi, ilkleri kadar memnun kalmadım ama o işi de aparatla çözdüm.

İkinci tercihim Evony, o da testleri geçmiş, yüzüme bgood kadar iyi oturmasa da diğerlerine nazaran çok iyi, kulakları ile çok rahat edemedim ama gözlük kullandığım için pek çok maskede kulak sorunu yaşıyorum, evony özellikle kulak rahatsızlığı yaşayanlar için tasarlanmış ama ben çok sevmedim.

Bu arada Bgood çok ince gibi gözüküyor ama su testini geçti, eczacı da uzun zamandır yani pandemi öncesi de kullandığını söyleyerek övüyor bu markayı.
  •   (21.09.20 17:47:43) 
evony.

gözünüz kapalı alabilirsiniz. dünya standartlarında ve koruyuculuğu çok yüksek bir maske. merdiven altı maske alıp sağlığınızı riske atmayın.
  • tantunisultansuleyman  (21.09.20 17:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.