[]

Ne istediğinizi nasıl buldunuz?

Tamamen bir çıkmaz gibi.İstediğimi sandığım şeyi iç sesim istemediğimi düşünüyor veya istemediğim şeyi aslında istiyormuşum gibi...
Sürekli ölçüp tartmak, düşünmek, sonucunda bir karara varamamak ve "ben ne istiyorum?" , "beni mutlu edecek olan ne?" sorularına cevap aramak ve bulamamaktan çok yıprandım.
Böyle şeyler yaşayıp bir düzlüğe çıkanınız var mı ?
Ne yaptınız?

 
Herkesin rotası başka. ben kendimi ikna edebilen cinslerdenim ama hayatı boyunca kendini mutsuzluğa itenler de var. bence bu durum kritik bir hale geliyorsa terapiye gitmek iyidir.
ben gitmedim ama böyle bir ikilemde kalırsam giderim.

  • lcha  (21.09.20 14:41:38) 
Lacan oku objet petit a şuradan:
en.m.wikipedia.org

  • fempusay  (21.09.20 14:47:12) 
Ne istediğimi bulmanın bir boka yaramadığını ne istememem gerektiğini ve isteklerinin bana uygun olup olmadığını anlamanın önemini fark ettiğim gün hayatım değişti.


  • deer hunter  (21.09.20 16:03:13) 
din


  • bir soru sorcam  (21.09.20 16:03:26) 
deneyimleyerek. yani hayatınızda hiç tahiti'de bulunmadıysanız hayatınızı orada geçirmek isteyip istemediğinizi bilemezsiniz. evde oturup düşünerek neyi sevdiğinizi bulamazsınız. gidin görün, yiyin, için, sonra zaten kendiliğinden çizilir bir yol.


  • bohr atom modeli  (21.09.20 16:05:57) 
@bohr haklı, herhangi bir konuda kararsızlık duyuyorsak bilgi eksikliğindendir. Bilgiyi okuyarak, gözlemleyerek alabilirsen ne âlâ. Yine de en garantisi tecrübe etmektir.

Bazı şeyleri de karar vermek için yaşarız. Ben mesela 2 tane yanlış işi bırkatım. Kendimi de tanımış oldum. Bir işten ne beklediğimi anlamış oldum. Bunu hata olarak göremem.
  • the coon  (21.09.20 17:04:38) 
32 yaşındayım, bulamadım :) ama bulamamak rahatsız etmiyor daha eğlenceli geliyor.


  • prodeq  (23.09.20 08:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.