[]

android tv için film dizi izleme uygulaması

bizim evde 7 8 yıllık yarı akıllı bi smart tv vardı lg marka. yakın zamanda amazon prime video türkiyeye gelince eski model olduğundan kullanamıyoruz diye xiaomi tv stick aldım android tv olarak kullanmaya başladım. gayet güzel işimi görüyor.

ama onun dışında telefondaki ya da pc'deki gibi stremio, popcorn time tarzı programlar yükleyip hariçten film dizi falan da yükleyeyim istedim. uygulamalarda aratınca stremio da, popcorn time da çıkmadı.

kodi ve torrentium tv diye 2 uygulama buldum kurdum ancak işleyiş sistemini anlamadım. ikisine de add-ons yükleyemiyorum. uygulama üzerinden add-ons yükleme kısmı yok yalnızca yüklü olanları düzenlemeye izin veriyor ama en başta nasıl yükleyebileceğimi çözemedim. hariçi bir usb belleğe indirip onu mu tv'ye takıp kullanacağım ve neye göre indireceğim mesela hiç anlamadım.

bunları kullanmayı bilen ya da daha zahmetsiz bu tarz uygulamalar önerebilecekler varsa şimdiden teşekkür ederim.

 
Bence hatalı bir seçim olmuş, günümüz için oldukça güçsüz bir cihaz. Kodi çok kastırır, artık alternatifi çok fazla.

Google play cihaza göre filtreleme yapıyor o yüzden aptoide market kurup oradan indirebilirsin.

tr.aptoide.com
  • kimlanbu  (21.09.20 11:40:44) 
stremio beta.


  • sparkle kiddle  (21.09.20 14:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.