[]

evde spor yapmak

amacım sağlık ve fit bir vücut.

evde yapılabilecek ne varsa ekipmanını da alıp yapabilirim.

tek sorunum ne yapacağımı bilmemem, önerebileceğiniz güzel bir kaynak var mı?

 
Cinsiyetin nedir? Nasıl bir vücut istersin? Hangi sporu yapmak istersin? Sorular sorular


  • ruhen hastayim ben  (21.09.20 00:08:48) 
Erkek olduğunuzu ve kas gelişimini hedeflediğinizi varsayarak, youtube da alfa diye türkçe bir kanal var. Bir çift dumbell ile yapabileceğiniz ve her bölge için yaklaşık 10ar dakika süren, gayet etkili bir antrenman serisi var. Kısa süreli olması motivasyonunuzu kaybetmemenizde de faydalı olacaktır.


  • glavina  (21.09.20 00:12:18) 
erkeğim. karın, göğüs, omuz ve kolları yani üst tarafımı şekle sokmak istiyorum.

senelerdir her gün koşuyorum ve bisiklet kullanıyorum. alt tarafım gelişti ama üst tarafım o kadar ham ki vücudumu açmak için şu an gittiğim fizik tedavinin 14 seansının 4 seansını neredeyse sadece katılaşmış omuz ve belimi açmak için harcadılar.
  • tempor  (21.09.20 00:28:54) 
Eger hicbir ekipman istemiyorsaniz vücut agirligi ise
You are your own gym guzel bir kitap ve uygulama.
Sizi belli sure idare eder.
  • logisticsmanager  (21.09.20 00:41:24) 
elinin altında youtube var hala kaynak soruyorsan birkaç kere yapar sıkılır bırakırsın. Öyle kaynakla maynakla olacak iş değil bu. Hevesin olsa kendin yoktan var ederdin zaten. Hiçbir şey aklına gelmiyorsa aç ekşi sözlükte başlığı oku. Üzgünüm ama gerçek bu. Boş heves. Bari boşuna para harcayıp ekipman alma.


  • zoghurt  (21.09.20 02:07:57) 
Barfiks demiri ve atlama ipi. Sıkılırsan boşa harcama olur ondan fazlası.


  • arnold schwarzeneger  (21.09.20 11:59:20) 
iki tane 10 kg dambıl al. tercihen döküm.

youtube'a "dumbell home workout" yaz. hoşuna gidenleri yap.
  • tabudeviren  (13.10.20 14:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.