[]

Paypal ile satış yapmak için yurtdışına gitmeden banka hesabı açmak

Alıcılar paypal ile ödemek istiyor, biliyorsunuz türkiyede yasaklı. Yurtdışına çıkmadan bunu aşmanın yolu var mı? Almanyada paypal ile ilişkilendirebileceğim bir banka hesabını almanyaya gitmeden açmak gibi.




 
Bir akraban senin ya da daha temizi kendi adina bir hesap acabilir. Sen de yeni bir pp hesabi alip ona baglarsin. Ama para tr'ye gelmez direkt, birinin havale yapmasi lazim.


  • Avoiding The Puddle  (20.09.20 16:45:01) 
(bkz: estonya'nın e-oturum vermesi)

artık gitmeden de e-residency alıp banka hesabı (dolayısıyla sonra paypal) açılabiliyor diye duymuştum. Tabii orada şirket kurmanız lazım.
  • nhk ni youkosu  (20.09.20 17:44:50 ~ 17:45:10) 
Ben 2 sene kadar önce online bir şeyler satın almak için ingiltere üzerinden üye olmuştum. Haritayı açtım bir yer seçtim, posta kodunu girdim vs nasıl olduysa başardım ve iş bankası kartımı da kaydettim.

VPN ile bu şekilde paypal UK sitesinden deneyebilirsiniz ama ticari faaliyet ve para giriş çıkışı durumlarında hesap doğrulama muhabbetine girerse sözüm yok.
  • Novice  (21.09.20 11:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.