[]

Bu bir tv mi?

Selam.

1: bu bir tv mi.
2: bunum güç kablosu nedir? Dc 12 yazıyor. Elektrikçide falan var mıdır.
3: bunun scart girişi var. Kablo aldım taktım scart’ı. Diğer ucu da scart onu da teledünyaya taktım. Anten kablosu teledünyaya takılı. Çalışır mı.

Tşk.

hizliresim.com


hizliresim.com


hizliresim.com

 
*Bu bir Tv Tuner'i olmasaydı monitör derdik lakin var tuner'i o sebeple tv.

*Adaptörünün soketi biraz değişik gibi 4 pinli bir konnektör gibi gözüküyor model adı ile bir arama yapın isterseniz. Standar barrel plug olsaydı polaritesine dikkat edip herhangi bir elektrikçiden alabilirdiniz ama buna tam emin olamadım.

*S video, Composite girişleri gözüküyor scart da var diyorsunuz. Bunların hepsi analog girişler teledünya'nın analog çıkışı varsa bu üçüne de bağlayabilirsiniz çalışır.

Ya -1. kanal AV ya da RGB'dir ya da menüden ulaşıyorsunuzdur, o şekilde görüntüleyebilirsiniz harici cihazı.
  • hedep  (19.09.20 22:39:31 ~ 21.09.20 22:56:38) 
evet tv.

15 inch milenium serisi sanırım.
220/12 v adaptör ile çalışıyor.

letgoda bundan satan 3-4 arkadaş var. letgo hesabınız varsa doğrudan onlara mesajla sorun dilerseniz hepsini.
  • la traviata  (19.09.20 22:41:08) 
200-300 tl miş ADAPTÖRÜ :) tv tamircisine sordum. Bu da yüksek amperli özel yani bunun adaptörü. İntetnette de bulamadım zaten. Bi iki tane buldum satıcı uyumlu değil dedi.


  • the real brad pitt  (22.09.20 14:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.