[]

kpss ortaöğretim çalışsam yapabilir miyim?

en son 4 sene önce girmiştim. 68 puan almıştım. bu sene başvurdum. kasımda sınav olacak. 70 bandını geçicinde bir şey oluyor mu? yazılımcıyım ama devlet memurluğu istiyorum artık. şansımı denemek istiyorum. olma ihtimali var mı? varsa ne önerirsiniz?




 
merkezi alım olmaz ama açıktan başvurursunuz. lisans ve önlisansta polis, zabit katibi, infaz memuru vs olunabiliyor. ortaöğretimde emin değilim ama yine benzer şeyler vardır.


  • rose parks  (19.09.20 20:20:40) 
Yaparsın çözemediğin soruları çıkar. İnternette konu anlatımı binlerce video var.


  • ykyt  (19.09.20 20:25:53) 
90 üstü alman lazım ki işe yarasın. boşuna uğraşma.


  • jelly bear  (19.09.20 20:43:51) 
çalışabilirseniz yapabilirsiniz elbette ama sağlık meslek ya da imam hatip mezunu değilseniz 70'le falan bir şey olmaz. zaten doğru düzgün kontenjan açılmıyor, olanlar için de 90 bile yetmeyecektir.


  • hadsafhada  (19.09.20 22:08:39) 
adalet bakanlığı polis bekçi vs alımlarını takip edeceksin. olmaz diyenler pek bu işlerin içinde olmayanlar veya bölümünden atama olmayan lisans mezunları.
adalet alımlarına ortaöğretimden de başvurabilirsin ve 70 taban puan tabii bazı kadrolarda boy yaş klavye vs istiyor. yani teknik olarka 70 le atanabilmen mümkün. kadrolar ortalama yılda 3-5 bin gelir.
ha merkezi alım olmaz ama evet. ilk yoruma katılıyorum o açıdan.
  • papuayenigine02561  (20.09.20 17:20:02 ~ 17:24:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.